<strong>ISOLERTE SEG:</strong> De siste årene har Anette Sagen vært midt i mediestormens øye som selve symbolet på kvinnelige skihopperes kamp for å få hoppe. Det slet henne til slutt ut både fysisk og psykisk. Foto: Scanpix
ISOLERTE SEG: De siste årene har Anette Sagen vært midt i mediestormens øye som selve symbolet på kvinnelige skihopperes kamp for å få hoppe. Det slet henne til slutt ut både fysisk og psykisk. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg ble nærmest folkesky

Anette Sagen mottok støtende henvendelser og nådde et metningspunkt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skihopperen Anette Sagen (26) har de siste syv årene opplevd mye oppstyr og mediesirkus, etter at hun utfordret Det internasjonale skiforbundet til å la kvinner få hoppe på ski på lik linje som menn.

I et intervju med VG avslører hun at alt oppstusset og oppmerksomheten fra medier så vel som privatpersoner slet henne ut fysisk og psykisk. Hun følte seg tom for energi og nærmest isolerte seg fra omverdenen.

- Jeg nådde et metningspunkt. Det var for mange som ville ha tak i meg. Både media og alle mulige folk. Jeg ble nærmest folkesky, innrømmer 26-åringen overfor VG.


Heldigvis har alt slitet betalt seg. I våres deltok hun i kvinnenes hopprenn under Ski-VM i Oslo, og neste helg stiller hun i historiens aller første World Cup for kvinner på Lillehammer. Den sjarmerende idrettsstjernen vedgår at hun setter pris på respons fra publikum, men at det også finnes grenser...

- Det aller meste er positivt. Men bilde på mobilen min av en erigert penis med ring på seg syntes jeg absolutt ikke var noe trivelig, understreker hun overfor VG.


Sagen skaffet seg raskt hemmelig mobilnummer etter det støtende MMS-bildet, men har ellers ikke gjort annet med saken enn å slette bildet. Blondeundertøyet som er blitt sendt i posten hjem til foreldrene hennes har også forblitt urørt...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig ble hun mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer