- Jeg ble mobbet

Oppveksten i en bygd i Telemark var ikke alltid like lett for NRKs kanalvert.

BLE MOBBET: NRKs kanalvert sier til Dagbladet at hun ble mobbet under oppveksten i Telemark på 70-tallet. Foto: NRK
BLE MOBBET: NRKs kanalvert sier til Dagbladet at hun ble mobbet under oppveksten i Telemark på 70-tallet. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Yasmin Syed (45) har igjennom jobben som kanalvert i NRK blitt et populært innslag i nordmenns TV-hverdag.

Men til Dagbladet sier Syed at hverdagen ikke alltid var like lett da hun vokste opp i en liten bygd i Vinje i Telemark på 70-tallet.

Yasmin - som har indisk far -  sier hun ble mobbet av andre barn, men tror det skyldtes andre grunner enn rasisme.

- Jeg ble mobbet, men det interessante er at søsknene mine ikke ble det. I mine hobbypsykologstunder har jeg tenkt at det ikke hadde med bakgrunnen min å gjøre - som den var et tema.


- I stedet handlet nok mobbinga om at jeg hadde forferdelig god selvtillit. Jeg var kjempestolt over å være Yasmin og  de oppfattet meg kanskje som en obsternasig liten jævel. - jeg derimot oppfattet meg selv som utrolig sjarmerende. Så det hadde nok mer med at jeg stakk meg litt ut å gjøre, sier hun til Dagbladet.

Yasmin sier hun bruker sine erfaringer til å lære sin egen datter Ayana (10) å forstå andres oppførsel.

- Unger må løse ting selv. Jeg skal ikke rydde opp med mindre det er kritisk. Når Nayana reagerer på andre, prøver jeg å få henne til å forstå reaksjonene hennes. Det meste folk gjør, handler om at de vil bli sett.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ingerid Stenvold tar med familien på bryllupsreisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer