- Jeg ble mobbet ut av skolen

Pop-suksessen fikk dramatiske følger for 14-åringen.

FIKK VENNENE I MOT SEG: I musikkvideoen «Friday» som har tatt internett med storm, storkoser Rebecca Black seg med en vennegjeng foran kamera. Men privat fikk hun det ikke like lett etter suksessen. Foto: All Over Press
FIKK VENNENE I MOT SEG: I musikkvideoen «Friday» som har tatt internett med storm, storkoser Rebecca Black seg med en vennegjeng foran kamera. Men privat fikk hun det ikke like lett etter suksessen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den fjorten år gamle skoleeleven Rebecca Black ble superstjerne over natten da hun la ut en musikkvideo til sin sang «Friday» på nettsiden YouTube.

Se videoen nederst i saken!


Men suksessen har ikke bare vært en dans på roser for tenåringsjenta. I et intevju med TV-programmet «Nightline» avslører Rebecca at hun ble så mobbet etter at gjennombruddet at hun ble tvunget til å slutte på skolen!

- Hver gang jeg gikk forbi, begynte folk for eksempel å synge «Friday» med veldig nasal stemme, sier sangstjernen.

Nå fullfører Rebecca utdannelsen sin ved hjelp av moren, samtidig som hun satser for fullt på musikken. Likevel får hun fortsatt mye hets over internett.

I mai plantet blant annet noen et falskt rykte på internett om at 14-åringen var blitt gravid.

- Å våkne til et rykte om at du er gravid, er ikke moro. Jeg er jo fortsatt i den alderen hvor jeg gleder meg over å ha blitt kysset for første gang, sier hun til TV-kanalen ABC.

Black har også mottatt dødstrusler i kjølvannet av suksessen, noe som til slutt førte til at hun fikk hjelp av blant annet det føderale politiet FBI.

- Vi tar ingen sjanser når det gjelder hennes sikkerhet, sier Rebeccas mor, Georgina Marquez.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro en «Marilyn» på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer