- Jeg ble mobbet og stemplet som «hore»

Paradise-Alina fikk en tøff velkomst da hun flyttet til ny by.

<strong>I PARADIS:</strong> Alina Lapteva (nr. to fra høyre) er en av jentene som har vært med helt fra starten i årets «Paradise Hotel». Her er hun sammen med (f.v.) Nina Svorkås, Camilla Karlsen Bøvollen, Iselin Michelsen og Kristin E. Gjelsvik. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
I PARADIS: Alina Lapteva (nr. to fra høyre) er en av jentene som har vært med helt fra starten i årets «Paradise Hotel». Her er hun sammen med (f.v.) Nina Svorkås, Camilla Karlsen Bøvollen, Iselin Michelsen og Kristin E. Gjelsvik. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alina Lapteva (23) - somt torsdag røk ut ut av «Paradise Hotel» på TV3 - har fått mange fans etter at hun ble med årets utgave av den populære realityserien.

Men livet har ikke alltid vært like enkelt for den russiske jenta. Da hun som 17-åring flyttet til Narvik og begynte på videregående der, tok det ikke lang tid før hun jevnlig ble utsatt for trakassering og mobbing fra jevnaldrende jenter.

- Jeg kledde meg kanskje litt annerledes enn de andre jentene og de populære jentene på skolen så meg kanskje som en trussel fordi jeg var pen og litt eksotisk. I hvert fall tok det ikke lang tid før jeg ble mobbet og stemplet som «hore» og andre stygge ting.

- Jeg fikk nesten ikke lov å prate med noen av guttene på skolen uten at det begynte å komme stygge kommentarer, sier hun til Seoghør.no.

Alina sier hun ble overrasket over den kjølige mottakelsen.

- Jeg prøvde å ikke bry meg om det, men det hendte jeg ble lei meg og tenkte «hva galt har jeg gjort?». Narvik er jo en liten by. Men heldigvis fikk jeg noen venninner utenom skolen.

Etter ett år flyttet Alina til Tromsø, hvor hun fortsatt bor. Der ble situasjonen mye bedre.

- Tromsø er en større by og miljøet er mer flerkulturelt. Jeg håper ingen andre opplever å bli mobbet bare fordi de er seg selv. Mobbing er ikke greit, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer