Mel C om tiden i jentegruppa:

- Jeg ble mobbet i Spice Girls

Sangfuglen Melanie Chisholm åpner seg om den vanskelige perioden.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Chisholm «Sporty Spice» (42) Melanie Brown «Scary Spice» (41), Emma Bunton «Baby Spice» (40), Geri Halliwell «Ginger Spice» (44) og Victoria Beckham «Posh Spice» (42), var en av 90-tallets mest populære band.

Nå avslører Mel C at hun ble mobbet av de andre jentene i bandet, og at hun synger om den vanskelige tiden i låten «Version of Me» på sitt nyeste album - som ble sluppet sist måned.

- Den handler om å være i en situasjon som en ung voksen da jeg følte meg mobbet, og hvordan det påvirket meg og formet meg, forteller hun til Attitude magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001. Foto: NTB Scanpix
ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lot folk tråkke på seg

På spørsmål om dette skjedde mens hun var del av Spice Girls, svarer hun følgende:

- Jeg kommer ikke til å nevne navn, men ja. Vi har tatt det opp og de er klar over hva de har gjort. De har sagt unnskyld.

I dag er Mel C, som ble sett som den som brakte musikalsk troverdighet til gruppa, tryggere på seg selv og tar ikke ting innover seg på samme måte lenger.

- Jeg er eldre nå og er mye mer selvsikker. Jeg tar ikke imot dritt. Men da jeg var yngre lot jeg folk tråkke på meg. Gjort er gjort, men jeg skulle ønske jeg var litt sterkere den gang.

- Da vi var unge var vi så harde mot hverandre og så fast bestemte på å lykkes at hvis noen falt utenfor ble de raskt satt på plass igjen. Det var et stort press å leve slik og vi har alle håndtert det forskjellig.

«I Turn To You»-sangeren innrømmer også at hun synes kjendisstatusen var vanskelig å venne seg til.

- Vi ble tatt bort fra virkeligheten og levde i en boble. Så blir man kastet tilbake til den virkelige verden igjen og man tenker bare «Hva faen?» Jeg måtte integreres tilbake til samfunnet. Det var den vanskeligste delen. Det «fucker» med hodet ditt. Til slutt så ordnet alt seg, men det var litt av en reise, forteller hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

#tbt Spicing up Oprah! 1997 #spicegirls #memories #funtimes #girlpower ❤️🇬🇧✌🏼️

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on

Dropper gjenforening

Da Spice Girls i 2001 annonserte at gruppa skulle oppløses, ble tusenvis av unge pikehjerter knust.

I fjor begynte imidlertid de populære kvinnene å hinte om en gjenforening, men da uten stjernedesigner Victoria Beckham.

Nylig droppet også Mel C ut av gjenforeningsplanene.

Hun mener nemlig jentene tok farvel med stil under avslutningsseremonien i London-OL i 2012.

- Vi var et band med fem jenter. Nådde vi ikke toppen under OL? For meg var høydepunktet i Spice-perioden da vi sto oppå den svarte taxien i London i 2012 og millioner av mennesker ropte «Spice Up Your Life». Jeg føler ikke det er rett for bandet eller fansen å gjøre noe mindre enn dette, sa hun til Daily Mirror i september.

UMÅTELIG POPULÆRE: Her er jentene samlet på scenen i Vancouver under deres reunion-tour i 2007. Foto: NTB Scanpix
UMÅTELIG POPULÆRE: Her er jentene samlet på scenen i Vancouver under deres reunion-tour i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Fraiser»-stjernen (61) ble syvbarnsfar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer