Ed Sheeran:

- Jeg ble mobbet hver eneste dag

Den talentfulle stjernen har vonde minner fra skoletiden.

SUPERSTJERNE: Ed Sheeran har en rekke prestisjefylte priser som artist. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Ed Sheeran har en rekke prestisjefylte priser som artist. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten Ed Sheeran (28) har hatt en kometkarriere siden albumdebuten i 2011. Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk.

Musikken har gjort ham styrtrik, og i 2015 kunne blant annet finansbladet Forbes melde at Sheeran hadde tjent svimlende 57 millioner dollar, eller 485 millioner norske kroner.

Men Sheerans oppvekst i England var derimot ikke en dans på roser.

Spesielt var skoletiden vanskelig ettersom klassekameratene mobbet ham daglig, skriver Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

«Hadde ingenting før musikken»

Dette forteller sangstjernen selv i et intervju med DJ Nihal og rapperen Dave i forbindelse med kampanjen Love Music Hate Racism.

- Jeg hatet barneskolen lidenskapelig; Jeg gråt hver dag. Jeg har rødt hår, så jeg ble plaget konstant fra samme dag jeg begynte på skolen. Jeg var rødhåret, stammet og brukte digre briller, minnes han, ifølge nettstedet.

Det hjalp heller ikke at Ed i tillegg var dårlig i sport.

- Barneskolen jeg gikk på var ganske sporty og jeg var ikke flink i sport. Hvis du var flink i fotball, så var du kul. Jeg var ikke flink i fotball.

Saken fortsetter nedenfor.

Men da Sheeran startet på videregående begynte ting endelig å forandre seg for den sjarmerende briten. Her fikk han nemlig øynene opp for musikken.

- Jeg begynte jeg å spille gitar og ble med i et band. Musikk er en av de tingene som kan gi deg selvtillit.

- Plutselig føltes det som om «Wow, jeg er faktisk skikkelig flink til noe». Jeg hadde ingenting før jeg tok i en gitar.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

🚜 boi & gal by @zakarywalters

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Gikk ned på et kne

Siden 2015 har Ed Sheeran vært kjæreste med landhockeyutøveren Cherry Seaborn (27). Duoen møtte hverandre for aller første gang da de gikk på videregående skole sammen, men innledet ikke noe forhold før mange år senere.

I januar i fjor avslørte 28-åringen at de hadde forlovet seg.

- Fikk meg en forloved rett før nyttår. Vi er veldig glade og forelsket, og våre katter er også svært fornøyde, delte han på Instagram den gangen.

I et intervju med Access i fjor sommer kom den verdenskjente sangeren med en noe underlig bemerkning, som gjorde at flere også er overbevist om at Ed og Cherry har giftet seg i all hemmelighet.

Det var på et spørsmål om hvordan det gikk med bryllupsplanene at Ed reagerte med en noe merkelig taushet.

Samtidig gjorde han en megetsigende bevegelse med hånda, og dermed ble journalisten oppmerksom på ringen han hadde på fingeren.

- Oi, er det sant? Det er spennende, sa journalisten.

- Ja, svarte Ed.

Journalisten ble totalt tatt på senga, og gratulerte Ed med den store nyheten, uten å egentlig ha fått et tydelig svar på om han faktisk hadde giftet seg eller ikke.

- Hvordan klarte dere å gifte dere uten at noen merket det?

- Vel, jeg gjør egentlig ingenting i offentligheten, svarte artisten.

LES OGSÅ: Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer