- Jeg ble mobbet hele tiden

Charlize Theron ble frosset ut og gjorde ting hun ville blitt fenglslet for i dag.

BLE MOBBET: Skuespilleren Charlize Theron sier til People at hun har ble mobbet gjennom mesteparten skolegangen. Foto: Black Sheep/BVN
BLE MOBBET: Skuespilleren Charlize Theron sier til People at hun har ble mobbet gjennom mesteparten skolegangen. Foto: Black Sheep/BVN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den sør-afrikanske skuespilleren Charlize Theron (36) har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, men i et intervju med bladet People avslører «Hancock»-stjernen at hun var alt annet enn populær da hun vokste opp.

- Jeg ble mobbet mye som barn. Da jeg begynte på videregående var jeg blitt nesten immun mot det, men jeg gikk med store briller fordi jeg var nesten blind, og så ut som en nerd som ingen ville være sammen med.

- Det var en populær jente på skolen min, som jeg var desperat etter å bli venn med. Det fikk meg til å gjøre ville ting, som man ville blitt satt i fengsel i dag.

Theron ble rammet av en ny tragedie da hun var 16 år gammel. Etter å ha blitt angrepet av Charlenes alkoholiserte far, svarte hennes mor med å skyte ham, noe som førte til at han døde.

Det turbulente privatlivet og utfrysningen på skolen, førte også til at Charlize var singel under hele skolegangen.

- Jeg var forelsket mange ganger, men fikk meg ingen kjæreste, sier hun til People.

Charlize Theron datet tidligere i år «The Green Lantern»-stjernen Ryan Reynolds, men paret gikk fra hverandre i august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer