- Jeg ble mobbet for føflekken på skolen

Supermodellens søster oppfordret henne til å fjerne «det stygge merket».

BLE ET VAREMERKE: Det var Cindy Crawfords mor som fikk modellen til å beholde føflekken. Det er 48-åringen glad for i dag.
BLE ET VAREMERKE: Det var Cindy Crawfords mor som fikk modellen til å beholde føflekken. Det er 48-åringen glad for i dag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (48) har tjent seg søkkrik på utseendet sitt som en av verdens mest ettertraktede modeller.

Men i oppveksten var hun selv langt fra fornøyd med sitt eget ytre. Særlig plaget den karakteristiske føflekken over venstre munnvike henne.

- Jeg ble mobbet på skolen av de andre barna, så jeg hadde et inderlig ønske om å fjerne den, forteller Crawford til IntoTheGloss.com.

- Det var mamma som overtalte meg til å ikke fjerne «det stygge merket» som søsteren min kalte det. Det ble visst bare sett på som en skjønnhetsflekk hvis man hadde føflekken på høyre side.

Crawfords mor klarte likevel å få ungjenta på bedre tanker.

- Mamma sa alltid: Du vet hvordan føflekken ser ut, men du vet ikke hvordan arret vil bli.

I dag er føflekken et av supermodellens mest kjente varemerker, og hun har for lengst godtatt at den er en del av henne.

- Det er den som gjør at folk husker meg, og det gjorde også at en rekke kvinner med skjønnhetsmerker identifiserte seg med meg, forteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Crawford gikk til sengs med Clooney

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer