BLE ET VAREMERKE: Det var Cindy Crawfords mor som fikk modellen til å beholde føflekken. Det er 48-åringen glad for i dag.
BLE ET VAREMERKE: Det var Cindy Crawfords mor som fikk modellen til å beholde føflekken. Det er 48-åringen glad for i dag. Vis mer

- Jeg ble mobbet for føflekken på skolen

Supermodellens søster oppfordret henne til å fjerne «det stygge merket».

Publisert

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (48) har tjent seg søkkrik på utseendet sitt som en av verdens mest ettertraktede modeller.

Men i oppveksten var hun selv langt fra fornøyd med sitt eget ytre. Særlig plaget den karakteristiske føflekken over venstre munnvike henne.

- Jeg ble mobbet på skolen av de andre barna, så jeg hadde et inderlig ønske om å fjerne den, forteller Crawford til IntoTheGloss.com.

- Det var mamma som overtalte meg til å ikke fjerne «det stygge merket» som søsteren min kalte det. Det ble visst bare sett på som en skjønnhetsflekk hvis man hadde føflekken på høyre side.

Crawfords mor klarte likevel å få ungjenta på bedre tanker.

- Mamma sa alltid: Du vet hvordan føflekken ser ut, men du vet ikke hvordan arret vil bli.

I dag er føflekken et av supermodellens mest kjente varemerker, og hun har for lengst godtatt at den er en del av henne.

- Det er den som gjør at folk husker meg, og det gjorde også at en rekke kvinner med skjønnhetsmerker identifiserte seg med meg, forteller hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Crawford gikk til sengs med Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer