MOBBET: Idol-dommer Mariann Thomassen sier at hun fant sin egen stil som åtteåring, og ble mobbet en stund. Foto: SCANPIX
MOBBET: Idol-dommer Mariann Thomassen sier at hun fant sin egen stil som åtteåring, og ble mobbet en stund. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg ble mobbet en stund

Mariann Thomassen er kåret til årets best kledde kvinne. Før ble hun mobbet for klærne.

SEHER.NO: - Jeg bryr meg ikke om hva andre måtte mene. Jeg ble mobba en stund, men på ungdomsskolen fikk jeg respekt, forteller artist Mariann Thomassen (28) til VG Helg.

Respekt har hun også fått av avisa, som har kåret til best kledde kvinne. Dermed rykket hun opp fra en tredjeplass i fjor.

Surferosa-vokalisten og en av årets Idol-dommere mener det er vel fortjent.
 
- Det er et stort kompliment og en bekreftelse på at folk tar uttrykket mitt for det det er - nemlig en personlig stil, og ikke et forsøk på å være ironisk eller morsom, sier hun til avisa.

Hun forteller at hun fant stilen sin i 8-årsalderen.

- Det var omtrent på den tiden moren min sluttet å legge frem klær til meg og jeg fikk bestemme selv. "Du kan ikke gå ut sånn, Mariann", sa moren min. "Jo da, det er jo kjempefint", sa jeg.

LES OGSÅ: DumDum + Mariann!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.