ET HELVETE: Brigitte Nielsen beskriver sitt 13 år lange ekstesap med Paul Meyer som et helvete. - Jeg ble psykisk og fysisk mishandlet, forteller hun til Ekstra Bladet. Foto: Stella Pictures
ET HELVETE: Brigitte Nielsen beskriver sitt 13 år lange ekstesap med Paul Meyer som et helvete. - Jeg ble psykisk og fysisk mishandlet, forteller hun til Ekstra Bladet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ble mishandlet av to menn

Alle trodde den danske verdensstjernen levde et glamorøst liv. Virkeligheten var ganske annerledes, avslører hun i ny bok.

SEHER.NO: Den danske Hollywoodstjernen Brigitte Nielsen (46) - som tidligere var gift med Sylvester Stallone - forteller i en ny bok om hvordan hun ble mishandlet av to menn. 

For to år siden, stod Brigitte Nielsen, også kjent som Gitte, åpent frem og fortalte om sitt årelange alkoholmisbruk. Nå forteller den danske verdensstjernen for første gang hva som førte til at hun ble avhengig av flasken.

- Den første som mishandlet meg var fotballstjernen Mark Gastineau, som er faren til min sønn Killian. Han var faktisk en riktig søt fyr. Dessverre ble han avhengig av steroider. Han ble totalt sinnsyk, ultravoldelig, og meget farlig, når han tok dem. Da jeg var åtte måneder gravid ga han meg et voldsomt knytteneveslag i magen, og da måtte jeg si til ham at det gikk ikke mer, forteller Gitte Nielsen til Ekstra Bladet.

Dessverre for Gitte førte hennes flukt fra Gastinau henne rett i armene på den sveitiske/italienske racerbilkjæreren Raul Meyer. I 1993 giftet de seg.

- Mitt 13 år lange ekteskap med Paul Meyer var et helvete. Alle trodde jeg levde et glamourøst liv. I virkeligheten ble jeg fysisk og psykisk mishandlet av en mann, som hjernevasket meg til å tro at jeg ikke hadde noen verdi. Hans psykiske terror var det verste. Han sa at jeg var umulig og stygg. All selvtillit forsvant. Noen ganger var han også voldelig. Det skjedde ikke ofte, men når det skjedde var det forferdelig og motbydelig.

Den tidligere fru Stallone er nå lykkelig gift med 15 år yngre Mattia Dessi.

Nielsens selvbiografiske bok, "Du har kun ett liv", utgis på tirsdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fra babe til bestemor