Paris Hilton:

- Jeg ble misbrukt

Paris Hilton forteller om grusom opplevelse fra talerstolen.

TRAUME: Paris Hilton forteller om en hendelse som skal ha funnet sted da hun var 16 år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
TRAUME: Paris Hilton forteller om en hendelse som skal ha funnet sted da hun var 16 år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Onsdag kveld melder nyhetsbyrået Reuters på Twitter at realitystjerna Paris Hilton brutalt ærlig forteller at hun skal ha blitt misbrukt på en internatskole som tenåring.

Det gjør hun under The Accountability for Congregate Care Act, en organisasjon som jobber for å etablere de beste behandlingssentrene for tenåringer, skriver Reuters.

- I dag kommer jeg ikke hit som Paris Hilton, men som en som har overlevd, sier hun i talen, og fortsetter:

- Sentor Jeff Merkley og Ro Khanna fra Kongressen, takk for at dere leder og støtter The Accountability for Congregate Care Act. Og for at dere jobber for en slutt på seksuelt misbruk. Jeg er sikker på at dette vil skape en verden hvor alle tenåringer har den støtte og muligheter de trenger for å helbredes, blomstre og ikke bare overleve.

FORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris», viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Videre forteller Hilton at hun sleit med å sove i 20 år, etter at minner om fysisk vold, følelsen av ensomhet og alt som fulgte presset på da hun lukket øynene.

«Dette var ikke bare søvnproblemer, det var traume», forteller hun.

Hendelsen skal ha funnet sted da realitystjerna var 16 år gammel.

LES OGSÅ: - Jeg ristet av gråt og glede

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer