- Jeg ble misbrukt av flere menn

Filmstjernen avslører overgrep i ny selvbiografi.

<strong>AVSLØRER MISBRUK:</strong> Skuespilleren Ashley Judd avslører i sin selvbiografi at hennes oppvekst i rampelyset har gitt henne store problemer som voksen. Judd hevder hun både har blitt misbrukt av menn og slitt med depresjoner som voksen. Foto: All Over Press
AVSLØRER MISBRUK: Skuespilleren Ashley Judd avslører i sin selvbiografi at hennes oppvekst i rampelyset har gitt henne store problemer som voksen. Judd hevder hun både har blitt misbrukt av menn og slitt med depresjoner som voksen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmskuespilleren Ashley Judd (42) har som barn av countrystjernen Naomi Judd tilbragt hele sitt liv i rampelysen.

Men i sin nye selvbiografi «All That Is Bitter & Sweet» avslører Ashley at oppveksten i underholdningsbransjen ikke var noen dans på roser.

- Jeg var et ensomt barn, en som kunne være usynlig, selv om jeg satt midt i ett rom. Jeg vet at moren min gjorde så godt hun kunne, men det var veldig skadelig for meg, sier hun til bladet People.

De personlige problemene førte til at Ashley droppet inn og ut av 18 forskjellige skoler i barndommen. Da hun ble voksen involverte hun seg med flere menn, som misbrukte henne.

Judd går ikke i detalj om hvem som som misbrukte henne eller hva slags overgrep det var snakk om, men hevder de etter hvert ble så mange at hun ikke reagerte.

- Jeg ble misbrukt av flere menn. Det unormale blir normalt. Overgripere har ingen skrupler og putter sin skam over på sine offere, sier Judd til People.

Som voksen innrømmer Ashley at hun også har slitt med depresjon og selvmordstanker.

I 2006 la skuespilleren seg inn til behandling på en klinikk i Texas for å få hjelp med sine personlige problemer..

Ashley Judd hevder hun ikke hadde vært i live i dag, hvis hun ikke hadde oppsøkt hjelp.

- Det reddet livet mitt. Terapien har forbedret livet mitt på alle måter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - James Dean ble misbrukt av presten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer