DÅRLIGE MINNER: Åste Hunnes Sem har ikke bare gode opplevelser fra  deltagelsen i Idol på TV 2 i 2007. Foto: SCANPIX
DÅRLIGE MINNER: Åste Hunnes Sem har ikke bare gode opplevelser fra deltagelsen i Idol på TV 2 i 2007. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg ble manipulert i Idol

Åste Hunnes Sem snakker ut om de vonde erfaringene.

Publisert
SEHER.NO: Åste Hunnes Sem (37), som ble kjent da hun kom på fjerdeplass i «Idol» i 2007, avslører nå at hun ikke kun har gode minner fra programmet.

Deltagelsen i musikkprogrammet var nemlig preget av mange tøffe opplevelser for Sem.
Blant annet følte artisten at hun ble presset inn i en form hun ikke passet helt inn i.

- I etterkant av programmet ser jeg at jeg ble manipulert, for eksempler ved valg av antrekk og låter, forteller hun til VG.

Hun opplevde også mye hets på internett som var knyttet til kroppsfasongen hennes. Sem mener at norsk musikkbransje går glipp av flinke musikktalenter som en følge av det sterke fokuset på utseendet.

- Jeg vet om mange flinke som har gitt opp fordi de ikke orket mer. Alt skal passe inn i den samme malen, rett ansiktsfasong, kropp og så videre. Det synes jeg er trist, sier hun.

TV 2 kjenner imidlertid ikke til Sem sine negative erfaringer med «Idol». Ifølge pressetalsmann Bjarne Laastad tvinges ikke antrekk eller låter på deltagerne, og rådene de får skal kun være i beste mening, skriver VG.

Sem lever likevel av artistkarrieren i dag, først og fremst som innleid sanger til eventer i næringslivet. Til helgen frister hun også lykken i årets første delfinale i Melodi Grand Prix sammen med makker Rikke Normann (27).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette synes jeg ikke noe om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer