- Jeg ble lurt av en prostituert

Jeg skjønte ikke helt hva hun mente da hun spurte om jeg hadde penger, sier Charter-Svein.

LURT PÅ GUTTETUR: Charter-Svein ble «lurt» av en prostituert kvinne under en guttetur til London.  Foto: SCANPIX
LURT PÅ GUTTETUR: Charter-Svein ble «lurt» av en prostituert kvinne under en guttetur til London. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  «Charter»-Svein Østvik (50) har blitt en av landets mest kjente tv-personligheter, takket være sine mange elleville sydenturer i TV3-programmet «Charterfeber».

Det er imidlertid ikke bare på skjermen at skandalemakeren, som også var med i fjorårets sesong av «Skal vi danse» på TV 2, opplever de merkeligste ting.

I et ferskt intervju med ukebladet Her og Nå forteller sydenkongen om sine sykeste ferieopplevelser. Og spesielt en guttetur til London har satt seg sterkt i minne...

- Gutta og jeg var i London da jeg traff den flotteste dama jeg noensinne hadde sett. De hadde gått på teater, men det gadd jo ikke jeg, så jeg satt alene i en bar. Plutselig fikk vi øyekontakt, og det utviklet seg til at vi begynte å prate, kysset litt og bestemte oss for å dra hjem på hotellet og ta en drink, sier Østvik til Her og Nå.

Det var først da kvinnen spurte om Østvik hadde penger, at han begynte å ane ugler i mosen.

- Jeg skjønte ikke helt hva hun mente da hun spurte om jeg hadde penger, men jeg dro nå opp en krøllete lapp som lå i lomma. Sjokket var stort da hun ristet trist på hodet og sa «Nei Svein. Mer penger. Jeg koster!». Da skjønte jeg hva hun var, og ble knust av sorg, forteller han.

 
Den nye sesongen av «Charterfeber» har premiere på TV3 14. september!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hele familien i «Charterfeber»