Merete Lingjærde:

- Jeg ble livredd og fikk angstanfall

«Skal vi danse»-dommeren åpner seg om egne opplevelser rundt fordommer og rasisme.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom den hyggelige nyheten om at «Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (57) hadde funnet kjærligheten igjen.

Etter å ha vært singel i seks år, lastet hun ned datingappen Tinder, og i februar matchet hun med en mann hun nå har blitt kjæreste med, avslørte hun til TV 2.

- Det var full klaff med én gang. Jeg har aldri opplevd maken, fortalte Lingjærde til nettstedet.

I kveld er dansepedagogen og tv-profilen gjest i TV 2 Sumos «Påskereisen», og her deler hun en sterk historie med programleder Karina Hollekim.

Mottok brev i posten

I over 20 år var 57-åringen sammen med eksmannen sin, som hun har to barn med. I programmet avslører Lingjærde at hun og eksen opplevde både fordommer og rasisme da de var et par.

- Det er jo sånn at det er mennesker i verden som tror og mener at enkelte er mindre verdt. Om det handler om hvor man kommer fra, hudfarge, religion eller legning. Og min eks er fra Karibien, og da er det klart at det er noen mennesker som må påpeke det og kommer med sjikane, deler hun.

Merete forteller videre om en episode som skjedde da barna var små. Da hun gikk for å hente posten fant hun et skriv hvor det stod:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer