<strong>DUO:</strong> Yngvar innrømmer at han ble litt for mye barnetv-onkel i første program av «Skal vi danse». Selv om det ikke er spesielt mye «barnetv-onkel»-faktor det er over denne gesten.. Foto: Stella Pictures
DUO: Yngvar innrømmer at han ble litt for mye barnetv-onkel i første program av «Skal vi danse». Selv om det ikke er spesielt mye «barnetv-onkel»-faktor det er over denne gesten.. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble litt vel mye «barnetv-onkel»

Yngvar Numme får programlederråd av talkshow-sønnen Thomas Numme.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Yngvar Numme (66) sin programlederrolle i høstens «Skal vi danse» har blitt en snakkis i de tusen hjem. Selv innrømmer Numme at han kanskje har tolket programlederrollen litt feil.

Nå får han råd av sønnen og Senkveld-general Thomas Numme (41).

- Etter første sending ringte han meg og sa at jeg måtte være autoritær. Og jeg så jo selv at jeg ble litt for mye barnetv-onkel, og dullet for mye. Men det synes jeg tok seg opp etter det første programmet. Det syntes også Thomas, som sa «veldig bra, pappa», sier Numme til Dagbladet.

Kritikken har foregått mye i de sosiale mediene, som 66-åringen innrømmer at han ikke skjønner så mye av.

- Det første programmet gikk jeg litt for hardt ut på humor - det ble litt dumt, og det fikk jeg litt kjeft for. Jeg har hørt at det har vært en del drittslenging på twitter. Jeg skjønner meg ikke på twitter, har så vidt forstått meg på dette med sms, så jeg har jo ikke sett det selv. Noe som kanskje er like greit, sier han videre.

Hvilke spøker Numme kommer med i kveldens episode av «Skal vi danse» kan du se på TV 2 klokken 19.30. Seher.no gir deg oppdateringer underveis!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjekkasen allerede utpekt som vinner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer