- Jeg ble litt skremt

NRKs ekspertpanel ble sjokkert over Bonnie Tylers dramatiske forandring.

STRAMMER OPP: Bonnie Tyler er 61 år og innrømmer at hun i over 20 år har brukt Botox og Restylane for å holde på ungdommen.  Foto: Sander Hesterman (EBU)
STRAMMER OPP: Bonnie Tyler er 61 år og innrømmer at hun i over 20 år har brukt Botox og Restylane for å holde på ungdommen. Foto: Sander Hesterman (EBU) Vis mer
SEOGHØR.NO: Mange nye talenter ser dagens lys under Eurovision Song Contest, men Storbritannia satser på at en gammel favoritt vil sikre dem seier. Bonnie Tyler (61) representerer nemlig England med sangen «Believe in Me».

Det er over 30 år siden artisten slo gjennom med sanger som «It's a Heartache» og «Total Eclipse of the Heart» og nå skal Tyler konkurrere mot mange langt yngre artister. Kanskje møter hun også norske Margaret Berger i finalen? 

Tyler har tidligere fortalt at hun synes hun er for gammel til å spille på kropp og satser på gode vokalprestasjoner. Det kan likevel virke som sangeren fra Wales tviholder på ungdommen og innrømmer jevnlig bruk av Botox og Restylane. 

- Jeg ser fantastisk ut i forhold til hvordan jeg skulle sett ut som 55-åring. Jeg har brukt botox og fillers i 12 år nå. Hvis du starter når du først ser rynkene komme kan du ikke utvikle dem, uttalte artisten til Contactmusic i 2007. 

Bonnies stramme ansikt skapte også reaksjoner i NRKs Eurovision studio i programmet «Adresse Malmø», der kjendiser som Elisabeth Andreassen, Didrik Solli-Tangen, Tarjei Strøm og Ingeborg Heldal vurderer Europas Eurovision-deltagere. 

- Jeg synes det er en fin låt. men jeg henger meg voldsomt opp i hva som har skjedd med Bonnie. 
Det er så mange grunner til å like og respektere henne. Jeg ville grine da jeg så hva hun hadde gjort med seg selv. Jeg klarer nesten ikke å tulle med det for jeg synes det er helt rystende, sier Ingeborg Heldal. 


- Jeg lukker øynene og koser meg. Det kommer til å bli bra og så får vi prøve å se forbi ansiktet. Jeg hadde ikke sett henne på en stund og jeg ble litt skremt, innrømmer Didrik Solli-Tangen. 

Musikkansvarlig for Melodi Grand Prix Vivi Stenberg ser frem til Tylers sceneshow i Malmø. 

- Dette er kvalitet og det merker man, men man henger seg jo opp i det som har skjedd med Bonnie Tyler. Det blir spennende å se hva de har bedt om i Sverige for ikke å vise alle detaljene i ansiktet hennes. Den er finere å høre på enn å se på. 

Bonnie Tyler representerer Storbritannia og er derfor automatisk med i finalen. 

Se Bonnie Tyler øve til finalen i videoen under;  
LES OGSÅ: Kong Edward var min oldefar