- Jeg ble litt sjokkert

Margreth Olin skuffet over Marias Amanda-tap. Se video!

SKUFFET: Både Maria Bonnevie og "Engelen"-regissør Margreth Olin innrømmet at de var litt skuffet over at Maria ikke vant prisen for "beste kvinnelige skuespiller" under årets Amanda.  Foto: Scanpix
SKUFFET: Både Maria Bonnevie og "Engelen"-regissør Margreth Olin innrømmet at de var litt skuffet over at Maria ikke vant prisen for "beste kvinnelige skuespiller" under årets Amanda. Foto: Scanpix Vis mer
I HAUGESUND: (SEHER.NO): Se videointervju med Margreth Olin og Maria Bonnevie nederst i saken!

Fredag kveld var det duket for filmfest i Haugesund, da den prestisjefulle Amanda-utdelingen gikk av stabelen i vestlandsbyen.

Blant stjernene det var knyttet store forventinger til under utdelingen, var da Maria Bonnevie (36), som var nominert til prisen "beste kvinnelige skuespiller" for andre gang for rollen i Margreth Olins "Engelen".

På Amanda-vorspielet i Rådhuset fortalte Bonnevie, som ankom festen uten tv-stjernekjæresten Fredrik Skavlan, at hun så på det som en stor ære å bli nominert.

- Det er stort. Det er alltid stort å være nominert. Uansett hva som skjer så er det utrolig flott. Det sørste er vel å få være med i bra filmer, men å få en Amanda er en kjempefin bekreftelse på at folk liker det du holder på med, sa hun til Seher.no før TV 2-sendingen.

Overraskende nok var det imidlertid ikke den norske filmskjønnheten som stakk av med prisen som "beste kvinnelige skuespiller" i år. Det var det polske Angieszka Grochowska som gjorde, med sin prestasjon i fjorårets suksessfilm "Upperdog". 

Kort tid etter at prisen var utdelt stakk "Engelen" av med den gjeve prisen "Folkets Amanda". Og da Seher.no tok en kort prat med regissør Margreth Olin etter at hun hadde mottatt statuetten, kunne hun fortelle at hun var både "sjokkert og litt skuffet" over at Maria ikke vant.
 
- Hun som vant den har også gjort en fantastisk rolle. Men når det er sagt, så hadde jeg på en måte regnet med at Maria skulle få den prisen altså. Jeg hadde det. Jeg synes hun er strålende som Lea og hun har gjort et enormt grunnarbeid og leverte og har så stor arbeidskapasitet. For meg har hun fått den på en måte, sier hun til Seher.no. 
 
Ble du sjokkert? 

- Jo, jeg ble litt sjokkert. Ikke fordi hun som fikk den ikke fortjener den, men jeg synes Maria fortjente den. Hun er jævlig god, sier Olin. 

Også Maria innrømmet at hun var litt skuffet, da hun kom ut av salen etter sending.  

 - Ja, litt. Men samtidig, det er alltid én som må vinne og én som må tape, sånn er det bare. Men, filmen vant jo Folkets Amanda, og det synes jeg var helt fantastisk. Så jeg må si at det trøster veldig, og det var nesten viktigere. Så det blir veldig mye feiring, smiler hun til Seher.no. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Trist at Fredrik ikke er her

Se videointervju med Margreth Olin og Maria Bonnevie nedenfor:[obj:media:8836]