- Jeg ble litt redd for henne

Danse-duo i heftig diskusjon under øvelse... Se video!

 Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Se video med Aylar og Egor nederst i saken!

SEHER.NO: Aylar Lie (26) mottok lørdag den første tieren i årets Skal vi danse, og den 26 år gamle artisten var storfornøyd med egen innstas etter lørdagens direktesending.

- Det var veldig deilig. Det var utrolig gøy med så bra tilbakemeldinger. Det er utrolig deilig og motiverende. Jeg trodde ikke jeg var en quick step-dame med min dårlige holdning. Jeg er helt målløs, sier Aylar Lie til Seher.no.

Den tidligere modellens dansepartner Egor Filipenko roser Aylar for sine prestasjoner på parketten, og innrømmer samtidig at det har gått nokså hett for seg under dansetreningen.

- Hun var kjempeflink. Jeg synes hun har jobbet hardt denne uken, men jeg kjefter mye på henne. Hun var nervøs i dag, men hun greide å holde det på riktig sted. Jeg var utrolig stolt av henne, sier Egor til Seher.no, før Aylar skyter inn:

- Han har pirket mye. Han har vært veldig pirkete og veldig streng. 

Den flotte Skal vi danse-deltageren studerer for tiden medisin grunnfag flere timer hver dag, noe som tærer på tålmodigheten før den daglige dansetreningen. 

- Jeg har ikke vært irritert, men det er veldig lange dager. Jeg kommer med et kokt hode etter å ha sittet i forelesningssalen i syv timer, mens jeg etter det skal møte Egor til fire timers trening. Da sier det seg selv at når det har gått elleve timer - og når han pirker så mye -da blir man jo litt frustrert.

Og dansepartner Egor bekrefter at det av og til blir litt høy temperatur mellom de to under danseøvelsene.

- På forrige trening fikk jeg plutselig litt tilbakemelding, og da visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Da ble jeg litt redd for henne. Men herregud, hun står jo på og er veldig flink, sier Egor til Seher.no.
 
Aylar forteller at hun aldri har vurdert å gi opp studiene, men hun innrømmer at det er hardt å kombinere dansingen med intens skolegang.

- Det er beinhardt. Det er veldig mye ny informasjon. Det er veldig hardt å ha to ting jeg må 110 prosent på. I lengden er nok studiene viktigst, men akkurat nå har jeg skjønt at det er litt for tøffe og lange dager for meg så jeg har valgt å trappe litt ned på studiene for å kunne prestere mer i dansen. Jeg ser jo at vi faktisk kan klare dette, sier Aylar til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vinner en av disse «Skal vi danse»?

Se video med Aylar og dansepartner Egor Filipenko nedenfor:

 

[obj:media:8965]