Karin Park:

- Jeg ble lagt inn på sykehus etter første dag med prøver

Karin Park ble syk i forbindelse med Les Misérables-opptakten.

TILBAKE PÅ SCENEN: Til høsten spiller Haddy N'jie i Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Hun deler rollen som Fantine med artist Karin Park. (t.h.). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TILBAKE PÅ SCENEN: Til høsten spiller Haddy N'jie i Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Hun deler rollen som Fantine med artist Karin Park. (t.h.). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I disse dager er skuespillerensemblet ved Folketeateret i full sving med prøvene til den verdenskjente musikalen Les Misérables.

I noen av de større rollene finner man blant andre Haddy Njie (38), Mariann Hole (35) og Karin Park (39). Selv om trioen erkjenner at den nye hverdagen kan være utfordrende, ble det en særdeles tøff start på de første prøvene for sistnevnte, ifølge VG.

- Jeg hadde feber og ble lagt inn på sykehus etter første dag med prøver. Der måtte jeg ligge og få antibiotika intravenøst. Men jeg ville ikke gi meg, selv om jeg fryktet at det ikke ville gå. Jeg tenkte at bare jeg overlever juni, så går alt bra, sier Karin Park til avisen.

KLARE FOR MUSIKAL: Regissør Per-Olav Sørensen (i midten) regisserer musikalen Les Misérables på Folketeateret, som har premiere høsten 2017. De fem kvinnelige artistene som er med i den kjente musikalen er f. v.: Mariann Hole, Jenny Langlo, Haddy Njie, Karin Park og Marion Ravn.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KLARE FOR MUSIKAL: Regissør Per-Olav Sørensen (i midten) regisserer musikalen Les Misérables på Folketeateret, som har premiere høsten 2017. De fem kvinnelige artistene som er med i den kjente musikalen er f. v.: Mariann Hole, Jenny Langlo, Haddy Njie, Karin Park og Marion Ravn. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Park, som har datteren Lydia på fem måneder, ble lagt inn på sykehus grunnet brystbetennelse. Overfor avisen forklarer 39-åringen at hun takket ja til rollen før hun ble gravid, og at alt står bra til med både henne og barn nå.

- Vanskelig og stressende

For Haddy - som kapret hovedrollen som den enslige moren Fantine - blir Les Misérables hennes comeback etter fødselen av datteren Maria, som kom til verden 31. mars i fjor.

Selv om hverdagen består av mye nerver, latter og tårer, gleder hun seg stort over sin nye tilværelse.

- Jeg har det akkurat like lett, fint, vanskelig og stressende som andre fulltidsarbeidende. Og siden Karin og jeg deler på rollen som Fantine, kan jeg ringe inn og si at jeg har et sykt barn. Da stepper Karin inn. Vi er to uker på og to uker av. Egentlig er det en luksustilværelse. Når det er sagt - det er en hektisk tilværelse, og det er absolutt ikke lett, forklarer Njie som har datteren sammen med kjæresten Trond Giske (50).

- For tøft

I et større intervju med Se og Hør i august fortalte en åpenhjertig Haddy om mammalivet, karrieren og forholdet til AP-nestleder og tidligere minister Trond.

Denne sommeren har Haddy blant annet har vært programleder for «Sommertoget» på NRK. De kveldene reiseruten tillot det, dro hun imidlertid hjem til Oslo for å tilbringe tid sammen med familien.

- Det ville blitt for tøft for meg å være borte fra dem så lenge. Og ja, jeg vet jeg er tussete som mamma, innrømmet Haddy med et smil.

Å forlate datteren - om så bare for en natt - smerter mammahjertet. I forkant av «Sommertoget»-oppdraget, gruet nemlig Haddy seg til å være borte fra lille Maria.

- Trond og jeg har laget oss gode rutiner sammen, og Maria er like trygg med oss begge. Likevel gruer jeg meg voldsomt til å reise bort fra henne. Jeg vet hvor viktig det er også for meg som mamma å gi slipp på denne angsten. Jeg har snakket med flere som har forsikret meg om at det ikke er skadelig for Maria - bare for meg, erkjente hun.

LES OGSÅ: - Var helt sikker på at Maria skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer