- Jeg ble lagt i bakken av to menn

Kathrine Sørland fryktet det verste da hun ble overfalt uten forvarsel.

BLE OVERFALT I PARIS: Kathrine Sørland har selv opplevet å bli overfalt på gaten uten forvarsel. For seks år siden ble hun lagt i bakken av to menn i Paris. Foto: Anders Myhren / Seher.no.
BLE OVERFALT I PARIS: Kathrine Sørland har selv opplevet å bli overfalt på gaten uten forvarsel. For seks år siden ble hun lagt i bakken av to menn i Paris. Foto: Anders Myhren / Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske modellen og TV-programlederen Kathrine Sørland (31) reagerer sterkt på den siste tidens serie av overfallsvoldtekter i Oslo, og oppfordrer alle jenter til å ta forholdsregler når de ferdes i byen.

Sørland sier til VG at hun selv har erfart hvor brått og uventet et angrep kan komme.  For seks år siden ble hun uten forvarsel angrepet av to menn på gaten i Paris.

- Etter at jeg ble overfalt i Paris under en TV-innspilling da jeg var 25 år, så har jeg vært veldig overbeskyttende. Den gangen ble jeg lagt i bakken av to menn og frastjålet vesken min, sier hun til avisen.


Sørland - som er gift med eiendomsmegleren Andreas Holck - sier hun sjelden går alene om kvelden i Oslo.

- Det er viktig å innse at det er en reel fare med å gå alene i Oslo på nattestid. Derfor går jeg sjelden alene og har bestandig mobilen klar sånn at jeg kunne ringe hvis det skulle skje noe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Utsetter TV-program etter Hellstrøm-ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer