Melanie Griffith:

- Jeg ble kvitt epilepsien da jeg skilte meg

Skuespillerstjernen Melanie Griffith er overbevist om at skilsmissen gjorde henne friskere.

EPILEPSI: Melanie Griffith mener hun ble kvitt epilepsiplagene etter at hun skilte seg fra Antonio Banderas. Her er eks-paret sammen under filmfestivalen i Cannes våren 2011 . Foto: NTB Scanpix
EPILEPSI: Melanie Griffith mener hun ble kvitt epilepsiplagene etter at hun skilte seg fra Antonio Banderas. Her er eks-paret sammen under filmfestivalen i Cannes våren 2011 . Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Under en paneldiskusjon på «Women’s Brain Health Initiative» tidligere denne uken avslørte den amerikanske Hollywood-stjernen Melanie Griffith (60) at hun i flere år har slitt med epilepsi.

De siste årene har anfallene imidlertid blitt betraktelig redusert da legene, etter flere år med utredning, endelig fant ut av hva de hyppige anfallene hennes skyldtes.

Men til tross for riktig medisiner, er hun overbevist om at plagene ble borte av helt andre grunner.

- Jeg har gått på medisiner i fire år nå, og jeg har ikke hatt et eneste anfall siden. Men jeg har også skilt meg, noe jeg tror er den største grunnen, fortalte hun i paneldiskusjonen som fikk blant andre skuespiller Sharon Stone, Rufus Wainwright, Jamie Tisch til å brøle ut i latter, ifølge Fox News.

- De tok alle mulige tester av hjernen min, men de kunne ikke finne noe galt. Mange av anfallene skyldtes også stress, la Griffith til og sa hun er overbevist om at hun er mindre stresset nå som hun er singel.

Skiltes etter 18 år

Det var i 2014 at TMZ kunne avsløre at stjerneparet Melanie Griffith og Antonio Banderas (57) skulle skilles, etter 18 år som mann og kone.

Ifølge nettstedet var det Griffith som leverte inn skilsmissepapirene den gang, og oppførte standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Sammen har de datteren Stella Banderas (22), og Melanie skal ha søkt om å motta barnebidrag fra Banderas, samt delt foreldreansvar for datteren etter skilsmissen.

Tidligere har 60-åringen vært gift med «Miami Vice»-stjernen Don Johnson (67), som hun har skuespillerdatteren Dakota Johnson (28) sammen med. Fra sitt fem år lange ekteskap med Steven Bauer (60) har hun også sønnen Alexander Bauer (32).

Vil ikke se datterens film

I likhet med sine foreldre har også datteren Dakota fulgt skuespillerdrømmen, og gjort stor suksess på filmlerretet.

Med rollen som Anastasia Steele i filmatiseringen av kassasuksessen «Fifty Shades of Grey», fikk 28-åringen sitt store internasjonale gjennombrudd.

Saken fortsetter under bildet:

FIFTY SHADES: Dakota Johnsons foreldre, skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith, vil ikke se datteren i sexscener i «Fifty Shades»-filmene. FOTO: Shutterstock / NTB Scanpix
FIFTY SHADES: Dakota Johnsons foreldre, skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith, vil ikke se datteren i sexscener i «Fifty Shades»-filmene. FOTO: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Faren hennes er derimot klokkeklar på at han ikke skal se noen av de to filmene som er laget, eller den tredje som kommer neste år.

- Dakota og jeg ble enige om dette tidlig. Jeg ønsket henne lykke til, men sa at det ikke var noe for meg. Hun forsto meg. Det finnes bilder en far ikke behøver å ha på netthinnen av sin datter, uttalte Don Johnson til Aftonbladet tidligere i år.

Var imot datterens valg

I et intervju med det australske nettstedet News.com i februar, fortalte Dakota at både moren og faren hennes var imot at hun tok rollen som Anastasia i «Fifty Shades of Grey»-filmene.

De to skuespillerveteranene var ifølge News.com bekymret for eventuell kritikk mot datteren i forbindelse med den kontroversielle rollen da hun, ifølge foreldrene, er et følsomt menneske.

- Men de hadde ikke noe de skulle ha sagt da jeg valgte å ta rollen. Jeg er ganske sta. Jeg tror de hadde ønsket å se filmene som har ført meg dit jeg er i dag, men fordi det er ganske upassende, har de ikke sett dem, delte Dakota med nettstedet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 07.01.2016 UHELL: Da skuespiller Dakota Johnson gikk opp på scenen for å ta imot prisen fra komiker og skuespiller Leslie Mann røk festet på baksiden av kjolen hennes. Video: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: - Får gode råd av mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer