<strong>ANGRET UMIDDELBART:</strong> Kort tid etter at Bruusgaard hadde stilt opp på bildene, angret hun. Da hun så coveret ble hun kvalm. Foto: Stella Pictures
ANGRET UMIDDELBART: Kort tid etter at Bruusgaard hadde stilt opp på bildene, angret hun. Da hun så coveret ble hun kvalm. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble kvalm bare jeg så magasinet

Henriette Bruusgaard angret bittert etter bildene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da «Alt for Norge»-programlederen Henriette Bruusgaard (30) var 24 år gammel, stilte hun opp på noen utfordrende bilder for bladet MANN.

På bildene hadde Bruusgaard på seg en lærdrakt, og spilte tydelig på sex. Men allerede kort tid etter at bildene ble tatt, angret programlederen.

- Jeg sov dårlig før bladet kom i butikkhyllene. Jeg ble kvalm bare jeg så magasinet i butikken. Jeg angret på det rett etter at bildene var tatt. Det føltes bare så utrolig dumt, det føltes ikke som det var meg. Jeg forlot alt jeg sto for, sier hun til MOT.

I samme intervju forteller Bruusgaard om sitt turbulente kjærlighetsliv.

- Det har vært utrolig mye opp og ned. Mye krangling og mye gråting. Det har vært kort mellom ytterpunktene og veldig lite stabilitet.

Det hele endte med en total knekk for tre år siden, og som førte til at hun trengte psykologhjelp.

- Jeg lå hjemme i senga og ristet. Kroppen låste seg og jeg følte at jeg ikke kunne bevege meg, sier hun om tiden etter bruddet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg lå hjemme i senga og ristet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer