Rebel Wilson:

- Jeg ble kidnappet

Hollywood-stjernen avslører skremmende historie.

BORTFØRT: Rebel Wilsons tur til Afrika er som hentet ut av en film. Her avbildet etter en tur i Griffith Park i Los Angeles tidligere i januar. Foto: Backgrid/ NTB
BORTFØRT: Rebel Wilsons tur til Afrika er som hentet ut av en film. Her avbildet etter en tur i Griffith Park i Los Angeles tidligere i januar. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Rebel Wilson (40) har gjort seg bemerket via en rekke morsomme roller gjennom årenes løp. Hun er kanskje aller best kjent fra «Pitch Perfect» og «Bridesmaids», men har også figurert i flere andre komedier.

Nå avslører Hollywood-stjernen en overraskende og skummel historie.

I en episode av «Sky's Straight Talking» hevder nemlig Wilson at hun en gang ble bortført i ett døgn da hun var på reise.

- Jeg ble kidnappet en gang jeg var i Afrika, utpå landet i Mosambik, forteller hun, ifølge The Sun.

Videre sier skuespilleren at hun og flere andre satt på en lastebil fylt med kveg da en annen bil stoppet dem. Mot dem kom en rekke menn med våpen og beordret dem ut av lastebilen.

RYSTET: Den amerikanske realityprofilen Masika Kalysha hevdet at hun ble kidnappet og banket opp. Så kom sannheten frem. Video: Rød Løper Vis mer

- De tok oss med til et hus midt i ingenmannsland. Jeg føler selv jeg taklet denne krisen veldig bra. Jeg ble som en team-leder, deler Wilson og utdyper:

- Da de ba oss sette oss ned, sa jeg til de andre: «Flett armene inn i hverandre». For jeg var livredd for at de skulle komme inn i løpet av natten og hente en av jentene.

Heldigvis skal ingen ha blitt skadet i den svært skremmende episoden, og neste dag ble de sluppet fri. Mennene skal ha fulgt dem tilbake til lastebilen for så å be dem kjøre avgårde. Noen timer senere krysset de grensen til Sør-Afrika, deler skuespilleren, ifølge The Sun.

40-åringen selv har en egen teori om hva som skjedde.

- Vi stilte ingen spørsmål, men jeg tror kanskje de folka brukte oss til å smugle ulovlige ting i bunnen av lastebilen, sier hun, ifølge nettstedet.

«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB
«FAT AMY»: Her er Rebel Wilson avbildet i filmen «Pitch Perfect» hvor hun spilte rollen som «Fat Amy». Ifølge skuespilleren ønsket bransjen i Hollywood at hun skulle forbli «Fat Amy». Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer

La om livsstilen

Rebel Wilson ble for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden har hun gjort stor suksess i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

Det siste året har Hollywood-stjernen derimot fått oppmerksomhet for andre ting enn bare sine skuespillerprestasjoner.

I midten av januar ble det nemlig kjent at 40-åringen hadde lagt om livsstilen sin. Wilson har omtalt 2020 som sitt helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

I desember gikk hun nærmere inn på den nye livsstilen sin i en livesending på Instagram med sine over ni millioner følgere. Da avslørte hun at veien dit ikke bare har vært enkel.

I tillegg kom det frem at Wilson hadde gått ned titalls kilo siden rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene.

Ifølge skuespilleren sto det faktisk i kontrakten at hun ikke kunne veie mindre enn det hun veide på det aktuelle tidspunktet, som var over 100 kilo.

- Bransjemessig var det mange mennesker som helst ønsket at jeg forble «Fat Amy». Men når alt kommer til alt er det mitt liv og min kropp. Hollywood så meg gjerne som én bestemt type, men jeg hadde ikke lyst til å forbli slik, fortalte hun ærlig i livesendingen, ifølge australske News.com.au.

Videre delte hun at hun ikke alltid har vært overvektig.

- Jeg var på mitt tynneste da jeg hadde malaria og nesten døde. Da jeg ble utskrevet fra sykehuset sa folk: «Wow, hva har du gjort»? Jeg døde nesten, mintes hun.

LES OGSÅ: «Farmen kjendis»: Drakk sprit før TV 2-opptak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer