Kåre Conradi ble mobbet på skolen:

- Jeg ble kastet stein på i friminuttet

«Vikingane»-skuespilleren hadde det ikke bare lett som barn.

TØFF EPISODE: Skuespiller Kåre Conradi, som er forlovet med artist Lene Marlin (t.v.), forteller om den gangen han ble kastet stein på i skolegården. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TØFF EPISODE: Skuespiller Kåre Conradi, som er forlovet med artist Lene Marlin (t.v.), forteller om den gangen han ble kastet stein på i skolegården. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Kåre Conradi (45) gjør stor suksess med NRK-serien «Vikingane», der han spiller rollen som den pinglete vikinghøvdingen Orm.

I et intervju med Dagbladet forteller TV-stjernen at han kjenner seg igjen i deler av rollefiguren sin, og han kobler det opp mot hvirdan han var som barn.

- Jeg kjenner igjen dette med ikke å få være med, være den som blir valgt sist i dødball og på fotballaget. Jeg var litt feig som liten, sier Kåre til avisen.

45-åringen vokste opp på Nesøya i Asker, og i oppveksten var det ikke alltid like enkelt. Overfor Dagbladet forteller han om en tøff episode fra skoledagene sine.

Ble kastet stein på

Selv om Kåre Conradi ikke vil hausse opp det som skjedde, innrømmer han at opplevelsen ikke var spesielt ålreit.

- Jeg ble kastet stein på i friminuttet en gang. Da føler du deg ikke så høy i hatten. Noen gutter mobbet meg, jeg hadde begynt på ny skole og de rottet seg sammen, sier han til avisen, og legger til:

- Jeg tror de fleste kjenner igjen det å ikke føle seg så kul som liten. Det er bare å dra veksler på de tingene når man skal gjøre en rolle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer