Kåre Conradi ble mobbet på skolen:

- Jeg ble kastet stein på i friminuttet

«Vikingane»-skuespilleren hadde det ikke bare lett som barn.

TØFF EPISODE: Skuespiller Kåre Conradi, som er forlovet med artist Lene Marlin (t.v.), forteller om den gangen han ble kastet stein på i skolegården. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TØFF EPISODE: Skuespiller Kåre Conradi, som er forlovet med artist Lene Marlin (t.v.), forteller om den gangen han ble kastet stein på i skolegården. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Kåre Conradi (45) gjør stor suksess med NRK-serien «Vikingane», der han spiller rollen som den pinglete vikinghøvdingen Orm.

I et intervju med Dagbladet forteller TV-stjernen at han kjenner seg igjen i deler av rollefiguren sin, og han kobler det opp mot hvirdan han var som barn.

- Jeg kjenner igjen dette med ikke å få være med, være den som blir valgt sist i dødball og på fotballaget. Jeg var litt feig som liten, sier Kåre til avisen.

45-åringen vokste opp på Nesøya i Asker, og i oppveksten var det ikke alltid like enkelt. Overfor Dagbladet forteller han om en tøff episode fra skoledagene sine.

TV-STJERNE: Kåre Conradi i en scene fra «Vikingane» sammen med Trond Fausa Aurvåg. Foto: NRK/ Via film
TV-STJERNE: Kåre Conradi i en scene fra «Vikingane» sammen med Trond Fausa Aurvåg. Foto: NRK/ Via film Vis mer

Ble kastet stein på

Selv om Kåre Conradi ikke vil hausse opp det som skjedde, innrømmer han at opplevelsen ikke var spesielt ålreit.

- Jeg ble kastet stein på i friminuttet en gang. Da føler du deg ikke så høy i hatten. Noen gutter mobbet meg, jeg hadde begynt på ny skole og de rottet seg sammen, sier han til avisen, og legger til:

- Jeg tror de fleste kjenner igjen det å ikke føle seg så kul som liten. Det er bare å dra veksler på de tingene når man skal gjøre en rolle.

Paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad forteller om hvordan det var å spille inn NRK-serien "Vikingane" samtidig som deres to år gamle datter lå på sykehus i Haugesund. Vis mer

Som kjent er Kåre Conradi forlovet med artist og «The Voice»-dommer Lene Marlin (37). Hun fikk mye oppmerksomhet i 2014, da hun fortalte om tøffe opplevelser fra sitt eget liv.

- Den mest fantastiske dama

I det ferske Dagbladet-intervjuet understreker Kåre at han er veldig stolt av forloveden sin, som har valgt å være åpen om sin fortid med psykiske problemer og selvmordsforsøk.

Lene Marlin fikk utmerkelsen «Årets forbilde» under Se og Hørs Kjendisgalla i 2014, og også den gang var Kåre Conradi full av lovord om sin kjære.

- Jeg har kommet inn i hennes liv i voksen alder, og dette er en del av fortiden. Endelig er hun klar for å komme ut av det. Fra dag én, så har hun vært den mest fantastiske dama jeg vet om. Det er bare en stor glede å være rundt henne, og det er stort for meg å være med på dette, sa han til Se og Hør den gang.

Det er altså gått i overkant av tre år siden Lene Marlin skrev en kronikk i Aftenposten der hun fortalte åpenhjertig om den psykiske krisen hun opplevde i 20-årene.

«Jeg var et sted i tyveårene der jeg lå på et iskaldt kjøkkengulv, oppløst i tårer og svak i kroppen (...) Jeg var helt utslitt. Men jeg hadde forsonet meg med at dette kom til å bli min siste kveld. Jeg skrev avskjedsbrev, overraskende kald og rolig. Jeg ville virkelig dø den natten. Da øynene lukket seg, var det liksom greit. Men flere timer etterpå våknet jeg. Helt forvirret, og med en forferdelig smerte», skrev hun blant annet.

Forlovet i fire år

I kjølvannet av den brutalt ærlige kronikken, bidro Lene Marlin til å sette økt fokus på selvmordsproblematikken. Hun ble blant annet kåret til «Årets navn» av Dagbladet og ble tildelt «Åpenhetsprisen» av Mental Helse.

Og da 37-åringen mottok prisen «Årets forbilde» den høsten, fortalte hun fra scenen at hun har fått tilbakemeldinger og varme ord fra folk i alle aldre.

- Tusen takk. Det har vært noen spesielle uker. Jeg håpet min historie skulle skape engasjement, men det har blitt større enn jeg trodd, sa hun i takketalen på Kjendisgallaen.

Lene Marlin og Kåre Conradi har vært et par i omtrent ti år, og den kjente artisten hadde lagt de verste problemene bak seg da de to møttes.

Ved juletider i 2013 ble paret forlovet, men den travle duoen har ingen hast med å gifte seg. I et intervju med Se og Hør i 2015 fortalte Kåre Conradi at han og Lene Marlin er flinke til å pleie forholdet, selv om de har det svært hektisk i perioder:

- Vi er veldig flinke til å få tid til hverandre og ta vare på hverandre. Vi setter av god tid til både hverandre og venner, fortalte den suksessrike skuespilleren den gang.

LES OGSÅ: Milliardærarvingen har ikke pratet med faren på flere år