<strong>TUNG TID:</strong> Jessica Simpson, Michelle Trachtenberg og Jessica Alba ble mobbet i ungdomsårene. Foto: All Over Press
TUNG TID: Jessica Simpson, Michelle Trachtenberg og Jessica Alba ble mobbet i ungdomsårene. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg ble kastet ned en trapp og brakk ribben og nese

Hollywoodstjernene snakker ut om sine verste mobbeopplevelser.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De nyter stor suksess nå for tiden. Men veien til å bli en Hollywood-stjerne har ikke alltid vært like lett for dagens idoler.

Mange av stjernene har hatt en vanskelig oppvekst, som har blitt preget av mye mobbing. «Gossip Girl»-stjernen Michelle Trachtenberg er en av dem.

- En gang kastet en jente meg ned noen trapper og slo meg i ansiktet. Jeg brakk både ribben og nese, sier stjernen til Complex Magazine.

Like fysisk har det ikke vært for alle, men også stjerner som Jessica Simpson og Jessica Alba har opplevd trakassering.

- Folk kastet toalettpapir på huset der jeg bodde. Det ble også kastet en del egg på inngangsdøren, forklarer Simpson.

- Jeg ble mobbet så mye at faren min måtte gå sammen med meg når jeg skulle på skolen, sånn at jeg ikke ble angrepet, har Alba sagt til Daily Mirror.

«Glee»-stjernen Chris Colfer har fortalt People.com at han så på seg selv som en vandrende «boksesekk», og at han ble mobbet hver eneste dag fra barneskolen til og med ungdomsskolen.

- Det lærte meg å bli rask på labben. Noen av mine morsomme tilsvar er legendariske, sier Colfer.

Også vakre Eva Mendes ble mobbet mye i ungdomstiden. Hun mener at det hele snudde for henne, da hun turde å slå tilbake verbalt mot sin egen mobber.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Hollywoods nye stjernepar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer