VELTRENT: I dag er det svært lite fett på popstjernens veltrente figur.  Foto: All Over Press
VELTRENT: I dag er det svært lite fett på popstjernens veltrente figur. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg ble kalt feit

Lady Gaga ble mobbet for nesen og sin «runde figur»...

SEHER.NO:  Popstjernen Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (24), som hun egentlig heter, har blitt et av verdens største musikkidoler gjennom det siste året.
 
Og med giga-hitter som «Pokerface», samt den nye singelen «Telephone» med Beyoncé, har hun også blitt en av de mestselgende artistene både i Europa og USA.

Veien til suksessen har imidlertid ikke bare vært enkel for den eksentriske popstjernen, som er kjent for sin svært personlige og unike klesstil.

I et ferskt intervju med den britiske utgaven av Cosmopolitan avsører 24-åringen at hun ble mobbet som ung.

Ifølge Lady Gaga var hun nemlig litt rund da hun gikk på barneskolen. Og dette, sammen med henne kraftige nese, førte da til at andre barn ertet og plaget henne i ungdomsårene, skriver Daily Mail. 

- Jeg hadde en veldig stor nese, veldig krøllete brunt hår og så var jeg overvektig. Jeg ble ertet og mobbet, sier hun.

24-åringen har tidligere fortalt at hun nå går på en streng diett for å holde formen, og ferske bilder av henne viser at det er svært lite igjen av «babyfettet» hun slet med den gang. 

 - Jeg er på en veldig streng popstjerne-diett. Jeg spiser ikke brød, kun grønnsaker og salat og fisk. Å spise på den måten er uansett best for meg, men på søndager spiser jeg av og til pasta, har hun sagt.

Til Cosmopolitan forteller imidlertid popstjernen at hun håper at at hennes rolle i showbizbransjen kan hjelpe andre unge mennesker som opplever mobbing.

- Jeg håper at folk vil si at «Lady Gaga forandret livet mitt og at hennes musikk ga meg en identitet da jeg selv følte at jeg ikke passet inn», forteller hun.

24-åringen innrømmer imidlertid at hennes ønske om suksess, samt å gjøre fansen fornøyd, har kostet.

Som følge av kraftig jetlag da hun ankom Australia for å holde konsert i forrige måned, besvimte hun tre ganger mens hun opptrådde i Auckland.

- Jeg var så jetlagged. Jeg besvimte tre ganger på scenen den kvelden, men fikk landet på gulvet. Jeg vil heller dø på scenen enn å gå av den fordi jeg holdt på å besvime, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett henne