- Jeg ble irritert over baby-spørsmål

Kathrine Sørland stresser ikke med å utvide familien.

HASTER IKKE: For modell og TV-personlighet Kathrine Sørland er det ingen hast å utvide familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HASTER IKKE: For modell og TV-personlighet Kathrine Sørland er det ingen hast å utvide familien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For syv år siden ble modell og TV-personlighet Kathrine Sørland (35) mamma til sønnen Leon. Hun har tidligere vært åpen om den tøffe perioden etter fødselen, og at hun ble rammet av fødselsdepresjon.

Til Her og Nå forteller Sørland at hun i årene etter at Leon ble født, ikke satte pris på spørsmålene hun ofte fikk om hun skulle gi et søsken til sønnen:

- Jeg blir stadig spurt om jeg skal ha flere barn, og særlig i starten ble jeg ganske irritert over spørsmålet. Jeg følte meg ikke klar for flere barn siden jeg nettopp hadde kommet meg på plass igjen i livet mitt etter å ha fått Leon, og jeg synes at det å få flere barn skal bunne i et egoistisk ønske om å få flere barn og ikke bare for å gi Leon et søsken. Jeg vil selvsagt følge en bror eller søster opp like godt som Leon, og da skal ting klaffe.

Saken fortsetter under bildet

Ble rammet av fødselsdepresjon

Halvannet år etter at lille Leon kom til verden, sto Kathrine åpent fram i det nå nedlagte gratismagasinet Massiv, og fortalte om den tøffe tiden:

- Da jeg fikk Leon, var jeg skikkelig nedfor. Jeg følte ikke den lykken alle prater om. Jeg var redd og rett og slett deppa. Jeg trodde faktisk at livet jeg var vant til å leve, var over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer