- Jeg ble inspirert av narkotika

Sangstjernens mor trodde datteren hadde gått fra forstanden...

NARKOMISBRUK: Lady Gaga misbrukte narkotika for å hente inspirasjon til musikken. Foto: All Over Press
NARKOMISBRUK: Lady Gaga misbrukte narkotika for å hente inspirasjon til musikken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Lady Gaga (24) hevder i et nytt intervju at hun ble inspirert til å lage musikk da hun tidligere misbrukte narkotika.

«Poker Face»-stjernen begynte ifølge Female First med ulovlige stoffer i 2005, etter at hun droppet ut av et musikk-kurs ved universitetet i New York.

- Da jeg tok narkotika fant jeg virkelig ut hva slags kunst jeg ville bruke tiden min på, og ble inspirert av det. Enkelte mennesker finner inspirasjon på mørke steder, og jeg er vel tydeligvis en av dem, sier hun ifølge bladet.

- Det som skilte meg fra andre, var at om jeg brukte narkotika, lagde jeg alltid musikk samtidig. Det var liksom ikke bare misbruk.

Sangstjernen forteller også at hennes mor Cynthia ikke forsto hvorfor datteren hadde behov for å bruke ulovlige stoffer, og ble forvirret av hennes tidlige opptredener.

- I begynnelsen opptrådte jeg i håndlagde lærkostymer, leopard-bikinier og snakket om oralsex, Andy Warhol og heavy metal. Moren min trodde jeg hadde gått fra forstanden. Jeg hadde misbrukt narkotika og var helt ute av kontroll. Men det gikk aldri så langt at jeg var i nærheten av en overdose.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - 99 prosent av industrien er mykporno