<strong>RØK UT:</strong> For to uker siden røk Rachel Nordtømme ut av «Skal vi danse». Hun drømmer ikke om et comeback sammen med dansepartner Henrik Frisk.  Foto: Stella Pictures
RØK UT: For to uker siden røk Rachel Nordtømme ut av «Skal vi danse». Hun drømmer ikke om et comeback sammen med dansepartner Henrik Frisk. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble ikke spurt om å komme tilbake

Men Rachel Nordtømme er publikum under «Skal vi danse» hver lørdag. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Rachel Nordtømme tilbake i «Skal vi danse»-studioet nederst i saken!

SEHER.NO: Denne uken var det store spekulasjoner om Anders Jacobsen ville fortsette i «Skal vi danse» etter en blindtarmsoperasjon. TV2 avslørte ikke om skihopperen ville stille før godt ut i programmet, og alt hemmelighetskremmeriet førte til spekulasjoner om tidligere deltagere ville returnere.

For to uker siden røk Rachel Nordtømme (22) ut av  «Skal vi danse», og forteller nå at det aldri var aktuelt for henne å gjøre comeback.

- Jeg ble ikke spurt om å komme tilbake. Det tror jeg aldri har vært noe tema, og jeg har hele tiden håpet at Anders skal komme tilbake, sier hun til Seher.no.

22-åringen forteller at hun heller ikke ønsker å komme tilbake i konkurransen, selv om det skulle være mulig.

- Når jeg har gått ut en gang er det greit å holde seg unna konkurransen. Etter at jeg røk ut har jeg trent hekkeløp og gått tilbake til dagliglivet.

Nordtømme forteller at hun på ingen måte deppet etter nederlaget i dansekonkurransen, og har vært tilstede som publikum under innspilling hver lørdag.

- Vi har vært her hver lørdag siden jeg røk ut. Det er kjempeartig å følge de andre deltagerne som jeg ble godt kjent med.

Det var også spekulasjoner om Inger Lise Hansen ville returnere til konkurransen, noe TV2 benektet.

- Når det gjelder Inger Lise og denne uken er det jo bare to dager igjen til sending, så det er vel lite sannsynlig at en slik løsning hadde vært god - verken for Inger Lise eller programmet, sa Unn Grethe Berge til Seher.no på onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Minst én av disse må i danseduell
Se video her


[obj:media:10149]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer