- Jeg ble ikke skremt av kritikken

Pia Haraldsen fikk mye kjeft i fjor, men snart er hun kanskje tilbake i moteuka.

NY KOLLEKSJON: - Jeg er i gang med ny vår og sommerkollekjson for Agape, og jeg utelukker ikke at jeg har visning på Oslo Fashion Week igjen, avslører 29-åringen til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
NY KOLLEKSJON: - Jeg er i gang med ny vår og sommerkollekjson for Agape, og jeg utelukker ikke at jeg har visning på Oslo Fashion Week igjen, avslører 29-åringen til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer
SEHER.NO: TV-profil Pia Haraldsen (29) fikk i fjor mye oppmerksomhet for kleskolleksjonen hun designet for brude- og selskapskjolemerket Agape.

Og det raste en stor debatt i mote-Norge, etter at det ble kjent at hun skulle få vise kolleksjonen under Oslo Fashion Week i august.

En rekke profilerte designere, deriblant Kjersti Vatle og Leila Hafzi, uttalte at Oslo Fashion Week mistet kredibilitet og sitt gode rykte ved å tillate kjendiser og andre kommersielle aktører å vise kolleksjoner under moteuken.

Tirsdag kveld gikk startskuddet igjen for Oslo Fashion Week i hovedstaden,  og denne gangen kom Haraldsen kun som gjest.

Til Seher.no innrømmer hun at det er deilig å slippe å skulle presentere en kolleksjon.

- Det er gøy å være tilbake bare som gjest, og det er mer avslappende enn å skulle ha egen visning. Det var mye styr i fjor, og jeg er mer avslappet nå, sier hun.


29-åringen ble imidlertid ikke skremt av all kritikken hun fikk etter moteuka i fjor, og avslører at hun er åpen for å gjøre comeback på Oslo Fashion Week snart.

- Jeg er i gang med ny vår- og sommerkollekjson for Agape, og jeg utelukker ikke at jeg har visning på Oslo Fashion Week igjen. Kanskje det blir comeback til høsten. Jeg ble ikke skremt av kritikken i fjor, så vi får vente å se, sier hun til Seher.no.
 

Men Haraldsen var ikke den eneste kjendisen som gjorde at folk ble skeptisk til moteuka i fjor. Også Daniel Franck stilte med egen kollekjson, og til og med russebutikken Russedress.no fikk presentere sin egen kolleksjon «Chickelacke».

Flere profilerte designere velger nå å holde egne visninger utenfor Oslo Fashion Week. Fam Irvoll viser heller klærne sine på Bylarm i år, mens guttene i Moods of Norway også velger bort den norske moteuka. De kommer heller til å ha show når moteuka er over og VM er igang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone droppet kjendisfesten