PÅ VEI NEDOVER: Etter et alvorlig hjerteinfarkt for to år siden, har  Rosie O'Donnell lagt om livsstilen og gått ned drøyt 22 kilo. Her er hun avbildet i L.A. høsten 2013. Foto: FameFlynet
PÅ VEI NEDOVER: Etter et alvorlig hjerteinfarkt for to år siden, har Rosie O'Donnell lagt om livsstilen og gått ned drøyt 22 kilo. Her er hun avbildet i L.A. høsten 2013. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg ble ikke lykkeligere av å gå ned 20 kg

TV-stjernen Rosie O'Donnell sliter med å akseptere den tynnere utgaven av seg selv.

SEOGHØR.NO: Komiker og programleder Rosie O'Donnell (52) har gått igjennom en betydelig livsstilsforandring etter at hun fikk et hjerteinfarkt høsten 2012.

De to siste årene har hun gått ned over 20 kilo, men vektnedgangen har ikke bare medført glede for TV-stjernen.

- Dét at jeg ser så annerledes ut har vært vanskelig og uventet. Alle antar at overvektige personer bare vil hoppe av glede over at de blir friskere og tynnere og kan passe inn i vanlige klær, at man ikke må gå i spesialbutikker.

- Men dette er også fylt med mye følelsesmessig turbulens som man ikke hadde forventet, avslører O'Donnell overfor ABC News på settet til «The View», der hun er tilbake som programleder.

52-åringen, som giftet seg med Michelle Rounds kort tid før hun fikk infarktet, forteller at hun har fått god støtte i den krevende tiden etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

USUNN: En stressende livsstil, overvekt og konas kreftsykdom var trolig utslagsgivende for Rosies hjerteinfarkt i 2012. Her på New York Fashion Week i februar 2011.  Foto: REX/All Over Press
USUNN: En stressende livsstil, overvekt og konas kreftsykdom var trolig utslagsgivende for Rosies hjerteinfarkt i 2012. Her på New York Fashion Week i februar 2011. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Jeg har en samtalegruppe jeg går i, der kvinner forteller om hva de føler. Mange ekteskap ryker når den ene blir tynn og sunn. Heldigvis er min kone veldig sunn og frisk, har alltid vært det, hun elsker meg og oppmuntrer meg til å leve sunt, forteller den prisvinnende talkshow-stjernen.

Ultimatum fra kona

Selv om livsstilsendringen har vært tøff for Rosie O'Donnell, ville hun neppe vært den foruten.

Hennes nåværende kone stilte nemlig et krystallklart krav til henne før de to ble gift.

- Da vi bestemte oss for å gifte oss, sa hun: «Jeg vil ikke at du skal dø fra meg, så du må gjøre noe med helsa di», forteller «The View»-programlederen til ABC News.

Men så måtte Michelle operere bort noen svulster, fem dager etter bryllupet i 2012. Så kom Rosies hjerteinfarkt - og da skjønte Rosie at hun ikke kunne ignorere helsa si lenger.

FØR KRISENE: Rosie og Michelle i januar 2012, før de begge fikk en helsemessig oppvekker. Foto: Stella Pictures
FØR KRISENE: Rosie og Michelle i januar 2012, før de begge fikk en helsemessig oppvekker. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Redd for hvordan jeg vil takle søvnmangelen