ARRESTERT: Det ble hevdet at Paris Hilton fredag kveld ble anholdt av politiet i Sør-Afrika for besittelse av marihuana. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Det ble hevdet at Paris Hilton fredag kveld ble anholdt av politiet i Sør-Afrika for besittelse av marihuana. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ble ikke arrestert

Millionærarvinger hevder det hele dreier seg om en misforståelse.

SEHER.NO: I dag og i natt har det versert rykter om at Paris Hilton (29) fredag kveld ble anholdt av politiet i Sør-Afrika for besittelse av marihuana. Hun skal ha blitt arrestert like utenfor Nelson Mandela Bay stadion, hvor hun hadde sett kvartfinalen i VM mellom Brasil og Nederland.

- Alt var en stor misforståelse. Det var en annen person i gruppen som hadde med seg marihuana, ikke Paris. De har droppet tiltalen mot Paris, og ingen tiltale vil bli reist. Myndighetene har beklaget seg overfor henne, sier Hiltons representant til People.

Og nå vil hun selv oppklare hva som skjedde.

 
- Det er noe sprø rykter som verserer nå. Vil bare at alle skal vite sannheten. Jeg ble verken arrestert eller anholdt, fordi jeg ikke gjorde noe galt. Jeg hjelp bare politiet med etterforskningen. Alle var kjempesnille og vennlige mot meg, skriver hun på Twitter.

Det legges til at Hilton fremdeles har det utrolig moro under VM, og at hun nå gleder seg til å dra på safari.

- Hadde det kjempe moro på kampen i dag. Jeg elsker Sør-Afrika! Det er så vakkert her. Jeg gleder meg så til å dra på safari denne uken, twitret hun i går kveld, etter den uheldige hendelsen.

Så den påståtte arrestasjonen har tydeligvis ikke satt noen traumatiske spor for hennes tur til Sør-Afrika...

Dette ville ikke vært første gangen Hilton kommer i trøbbel med loven. For tre år siden ble hun satt i fengsel etter å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er skremmende tynn