Kjendisenes verste sommerjobb:

- Jeg ble ikke akkurat steinrik

Også de største kjendisene her til lands har hatt sommerjobber de virkelig har hatet.

VERSTE SOMMERJOBB: Vita og Wanda Marshadi, Ida Fladen, John Carew og enda flere kjendiser snakker om deres verste sommerjobber. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VERSTE SOMMERJOBB: Vita og Wanda Marshadi, Ida Fladen, John Carew og enda flere kjendiser snakker om deres verste sommerjobber. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange musikere og artister er sommeren høytid for turneer, konserter og annen jobb. Men selv om mange av Norges største artister kan leve av musikken de produserer, har det ikke alltid vært slik.

Som ungdom er det å anskaffe seg en sommerjobb noe av det som hører sommeren til. Det gjelder også for Norges kjendiser.

Se og Hør har snakket med noen av Norges mest profilerte kjendiser om hva som var nettopp deres verste sommerjobb da de var yngre.

Fikk sparken

En av kanskje verdens største artister her til lands er popsangeren Dagny Norvoll Sandvik (27), som blant annet står bak hitene «Backbeat» og «Love You Like That».

Selv om 27-åringen nå kan leve av musikken hun lager, har det ikke alltid vært sånn. På et tidspunkt hadde hun nemlig flere jobber på en gang, og opplevde i en alder av 14 år å få sparken.

Til Se og Hør kan Dagny fortelle at hun generelt bare har hatt jobber som hun har kost seg veldig med.

- Da jeg bodde i Tromsø hadde jeg veldig mange jobber på én gang. Jeg var ekstremt glad i å jobbe. Men det var en jobb jeg hadde, det var ikke en sommerjobb, men jeg måtte vaske en trappeoppgang i en blokkbygning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer