ENSOM: Dag Erik Pedersen innrømmer at innspillingen av «Mesternes Mester» har vært helt fantastisk, og ganske ensomt. Foto: Se og Hør
ENSOM: Dag Erik Pedersen innrømmer at innspillingen av «Mesternes Mester» har vært helt fantastisk, og ganske ensomt. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg ble holdt utenfor

Programleder Dag Erik Pedersen innrømmer at han var ensom under innspillingen av «Mesternes Mester».

Publisert
SEHER.NO: Etter den dramatiske finalen av «Mesternes Mester» i går, stakk «Finken» Christian Jagge av med seieren. Programleder Dag Erik Pedersen forteller til
Dagbladet at innspillingen av TV-serien var ensom fordi han bare fikk være med deltakerne noen minutter daglig. Han var derfor ekstra glad da han fikk feste med de andre på finalefesten.

- Det har vært helt fantastisk, og ganske ensomt, avslører programlederen.

- Folk tror at vi er en stor gjeng som er sammen hele tida. Det gjaldt ikke meg. Jeg oppholdt meg på et hotell 15 kilometer unna deltakerne, sier han.

Videre forteller programlederen at han ble holdt utenfor fellesskapet.

- Jeg var bare sammen med deltakerne noen minutter daglig. Alle tror jo at vi var en sammenspleiset gjeng, men jeg ble holdt utenfor, sier Pedersen.

Grunnen til isolasjonen var at han skulle beholde sin autoritet, men han innrømmer at han savnet det sosiale.

- For at jeg skal beholde min autoritet, kunne jeg ikke menge meg med deltakerne. Jeg savnet det sosiale. Men det var umulig, jeg kunne ikke gjøre noe med det, sier han ærlig.


Deltakerne forteller at innspillingen var langt ifra en ferietur, at de var ute hele dagen og at det var mye venting.

- Jeg var så støl at jeg lenge etterpå måtte gå baklengs i trapper, avslører Siren Sundby.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Forbanna dritt at hun tapte kampen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer