- Jeg ble helt vippet av pinnen

Bertine Zetlitz tok til tårene under TV 2-program. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag var det klart for andre episode av TV 2-serien «Hver gang vi møtes», der det denne gang var Bertine Zetlitz' låter som skulle tolkes av syv erfarne artist-kolleger. På Hvaler Gjestgiveri ble Zetliz servert flere av sine hits av Elvira Nikolaisen, Anne Grete Preus, Jan Eggum, Øysten Dolmen, Halvdan Sivertsen og Vinni fra Paperboys. Og for fjorårets «Idol»-dommer var det en helt ny opplevelse å høre sine egne låter i nye utgaver. - Det har jeg aldri opplevd før, så dette var første gangen. For meg var det en berikelse fordi jeg er veldig usentimental i forhold til låtene mine. Jeg sender dem gjerne ut i verden til nytolkning. Det jeg opplevde å høre her var til tider mye bedre enn originalen, sier Zetlitz til Seher.no. Og det var spesielt én av tolkningene som imponerte Zetlitz stort. - Halvdan åpnet med en nordnorsk versjon av «Twisted Little Star», og det må jeg innrømme at var mye sterkere enn jeg hadde trodd. Han hadde funnet essensen i den engelske teksten så veldig, og gjorde den om til norsk. Det ble veldig sterkt og veldig rett inn. Da ble jeg ordentlig god gammeldags vippet av pinnen. Bertine forteller at Halvdan Siertsens tolkning ble en så sterk opplevelse at tårene rant. - Jeg ble veldig rørt. Jeg synes også at det var en stor ære fordi han har holdt på så lenge og jeg har veldig respekt for ham i utgangspunktet. Plutselig står han der, voksne mannen, og synger en av mine låter på den måten. Jeg kunne se at han syntes at det var vanskelig. Han blottla seg veldig, så det var veldig rørende, sier Bertine Zetlitz til Seher.no.Se sangen nederst i saken. «Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdager klokka 20.00. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer