- Jeg ble helt skjelven da jeg så han

Tone Damli Aaberge snakker om sitt første møte med Aksel Hennie.

FORELSKET: Tone Damli Aaberge sier til bladet Elle at hun ble helt skjelven da hun som 16-åring så Aksel Hennie i levende live for første gang. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Tone Damli Aaberge sier til bladet Elle at hun ble helt skjelven da hun som 16-åring så Aksel Hennie i levende live for første gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Popartisten Tone Damli Aaberge (22) og filmskuespiller Aksel Hennie (35) har blitt et av Norges mest omtalte par, etter at de to bekreftet kjærlighetsryktene under filmfestivalen i Haugesund i 2009.

Men i et intervju med bladet Elle avslører Tone at hun allerde som 16-åring møtte Aksel for første gang.

Tone var i Oslo i forbindelse med TV 2-konkurransen «Idol» - hvor hun endte på 2. plass - da hun tilfeldigvis støtte på Aksel inne på et treningssenter.

- Han sprang på tredemølla med lua på! Jeg husker jeg ble helt skjelven da jeg så ham; men det kan god være fordi jeg syntes det var stas å se en kjendis, sier Tone til Elle.

Først fem år senere ble de to bedre kjent etter at de begge var blitt single, Tone etter brudd med eks-kjæresten Simen Wardenær, mens Aksel Hennie hadde brutt med samboeren Jannicke Nordskog.

Kjærligheten skal for alvor ha begynt å slå gnister, etter at Tone la til Aksel som venn på sin Facebook-side.

Selv om paret lenge nektet å kommentere ryktene, skal paret ha blitt avslørt da de våren 2009 bestemte seg for å dra til London sammen.

- Vi surra og sosa begge to - spesielt Aksel liker å ta livet med ro. Så vi ble ropt opp:«Kan Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie komme til gate...» Da vi landa på Gatwick, stod en fotograf og ventet på oss, sier Tone til Elle.

Tone hevder hun ikke bryr seg om aldersforskjellen på 13 år.

- Aksel er snart 35, og er ikke gammel i hele tatt! Og vi forstår hverandre. Det er vesentlig.

- Vi er like på så mange måter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ikke klar for å bli mamma