- Jeg ble helt kvalm av ham

«Farmen»-deltager Kristin Glück Evensen mener alle visste at alt var en løgn.

BLE PROVOSERT: - Julie og jeg satt og ristet i senga, det var veldig provoserende å høre på, sier Kristin Glück Evensen om krangelen, der Kim André Ågedal tok ansvar. Foto: TV 2
BLE PROVOSERT: - Julie og jeg satt og ristet i senga, det var veldig provoserende å høre på, sier Kristin Glück Evensen om krangelen, der Kim André Ågedal tok ansvar. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Farmen» har det denne uka kommet frem at Ståle Bjørnvåg (40) valgte å boikotte ukesoppdraget etter at han skjønte at han kom til å bli valgt som førstekjempe til tvekampen i episoden som sendes søndag.

Boikotten førte til at helvetet for fullt var igang på gården i Telemark, der seerne senere får se at storbonden Morten Emil Bergan (21), samt Kim André Ågedal (23) tar et voldsomt oppgjør med sin felles konkurrent.
 
- Jeg synes at du er en jævla svær unge, utbryter Kim André i programmet, mens Ståle tydeligvis ikke helt forstår hva som er i ferd med å skje.

- Hva er det du står her og sier? kontrer han umiddelbart, før krangelen virkelig bryter løs.

Inne i huset satt blant annet Julie Aas Rye (27) og Kristin Glück Evensen (31) og overhører det meste. Til Seher.no innrømmer hun at hun ble rasende - på Morten Emil - fordi han etter hennes mening ikke turte å ta debatten.

- Julie og jeg satt og ristet i senga, det var veldig provoserende å høre på. Det er naturlig at storbonden - Morten Emil - håndterer dette når folk ikke gjør som de skal. Tidligere der inne har han sagt at han aldri har hatt uvenner, men dette handler ikke om ikke å ha uvenner - men om å ta ansvar, tordner «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Dette var derimot ikke den eneste grunnen til at Kristin reagerte. Litt senere, under førstekjempevalget, der storbonden valgte nettopp Ståle som førstekjempe, begrunnet Morten Emil valget bare med at Ståle er hans sterkeste konkurrent.
 
- Jeg ble helt kvalm av ham da han sa at det var den eneste grunnen når Ståle ikke hadde gjort en dritt hele uka. Alle visste at det han sa var bare ljug, og vi var veldig skuffet over at Morten Emil ikke tok ansvar der, mener hun.
 
Diskusjonen med Bjørnvåg var det altså Kim André som måtte stå for, i hvert fall det meste av den. Det førte til at Kristin og Julie tok et aldri så lite oppgjør med storbonden da de satt rundt bordet.

- Kim André tok ansvar. Det var ikke slik at han ville hjelpe Morten Emil, men han snakket rett og slett fra levra. Vi tok en liten prat med ham, der han ga uttrykk for at han skjønte argumentene våre, men at han ikke er den typen som tar de konfliktene, sier Kristin Glück Evensen til Seher.no.

Hvem Ståle Bjørnvåg velger til andrekjempe, ser du i episoden som sendes søndag.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Morten Emil Bergan, som er på reise denne uka.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt søndag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fetet seg opp ti kilo for å lure alle