- Jeg ble helt knust da jeg fant det ut

De nybakte foreldrene Blake Lively og Ryan Reynolds trodde ikke sine egne ører da de oppdaget hva som hadde skjedd bak ryggen på dem.

FIKK SJOKK: Ryan Reynolds fikk sjokk da han fant ut at en barndomsvenn prøvde å tjene penger på å selge bilder av babyen hans. Foto: Abaca
FIKK SJOKK: Ryan Reynolds fikk sjokk da han fant ut at en barndomsvenn prøvde å tjene penger på å selge bilder av babyen hans. Foto: Abaca Vis mer

SEOGHØR.NO: For ni måneder siden ble skuespillerstjernen Ryan Reynolds (38) og kona Blake Lively (28) foreldre for aller første gang, da de fikk en datter sammen.

Men tiden etter fødselen var ikke like lykkelig som den burde være.

En barndomsvenn av Reynolds forsøkte nemlig å selge bilder av den nyfødte babyen til pressen. Det bekrefter Reynolds selv i et nytt intervju.

- En fyr jeg har kjent gjennom hele livet, prøvde å selge bilder av babyen rundt. Jeg fikk stoppet det, og det er jo bra. Men det var en mørk periode. Et par vonde uker. Nesten som en død.

BLE FORELDRE: Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre i desember i fjor. Foto: wenn.com
BLE FORELDRE: Blake Lively og Ryan Reynolds ble foreldre i desember i fjor. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg ble helt knust da jeg fant det ut, sier skuespilleren ifølge Contactmusic.com.

Etter den sjokkerende hendelsen har ikke Reynolds hatt noe kontakt med det han nå omtaler som sin tidligere venn.

Saken fortsetter under bildet.


- Han gjorde det for pengene, og jeg tror ikke han tenkte over at han kunne bli tatt på fersken. Men det er en veldig liten gruppe med mennesker jeg ville sendt sånne bilder til.

- Det er den nærmeste familien min og de nærmeste vennene mine. Liksom: «Her er vi på fødestua». Jeg ble helt sjokkert. «Ja ja, nå kommer jeg aldri til å treffe deg eller snakke med deg igjen, i hvert fall». Det er sånn det har løst seg.

I mars avslørte paret at den lille tulla skulle hete James, og da Reynolds gjestet TV-showet «Conan» i sommer, åpnet han seg om livet som pappa.

- Hun har nettopp begynt å si «mamma», men det er litt urettferdig. Det viser seg at brystene til kona mi er livsviktige for James, så hun er kun opptatt av dem.

- Jeg går bare rundt som en tulling uten bryster som hun ser i sidesynet en gang i blant, sa han spøkefullt.

Se video: Kvinne kastet opp på Ryan Reynolds:


LES OGSÅ: Blake og Ryan er blitt foreldre