ÅPENHJERTIG: I sin nye bok «Bra Nok!», ført i pennen av Anne-Karine Strøm, forteller Lene Alexandra åpent om voldtekt, narkotikamisbruk og tanken på selvmord. Foto: FAME FLYNET
ÅPENHJERTIG: I sin nye bok «Bra Nok!», ført i pennen av Anne-Karine Strøm, forteller Lene Alexandra åpent om voldtekt, narkotikamisbruk og tanken på selvmord. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Jeg ble gruppevoldtatt

Bare 12 år gammel ble Lene Alexandra skjenket full og misbrukt av flere eldre gutter.

SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (31) har en bakgrunn som reality-stjerne, glamourmodell og stripper, men i løpet av de siste årene har hun tatt nye grep om livet sitt og i dag jobber hun som personlig trener, livsstilsrådgiver og artist.

I disse dager kommer Øien ut med den selvbiografiske boka «Bra Nok!», og ifølge VG, som har fått tilgang til boka, forteller hun her om flere dramatiske episoder fra tidlig ungdom.

Lene Alexandra skal blant annet ha deltatt på hjemme-alene-fester allerede som 12-åring, og på en av disse festene ble hun voldtatt av flere eldre gutter.

- Da jeg våknet til meg selv, fikk jeg vite at flere av gutta hadde misbrukt meg seksuelt mens jeg var bevisstløs av alkohol. Jeg ble fortalt at jeg hadde skreket på mamma da det skjedde. Så selv i døddrukken tilstand må jeg ha kjent redsel. Det var tydelig at det som skjedde, ikke var frivillig. Det var en gruppevoldtekt», skriver hun i boken, ifølge VG.

Øien turte ikke å fortelle noen voksne om overgrepene og saken ble derfor heller aldri politianmeldt.

- Jeg følte skam og skyldfølelse. Jeg følte at jeg var skitten, verdiløs og bare hadde meg selv å skylde på for det som hadde skjedd, skriver hun, ifølge avisa.

Nina Øien fikk først vite om det 19 år etter, da hun lese datterens bok, sier hun i KK, som kommeri salg på fredag.

– Det var tøft å lese om voldtekten i boken, selv om jeg kanskje innerst inne visste at det var dette som måtte ha skjedd. Jeg synes det er veldig trist at dette skulle ødelegge i så mange år for henne. Hun som hadde vært en så glad og artig jente, sier hun i et utdrag som er publisert på KK.no.LES OGSÅ: Lene Alexandra skrev over 1000 meldinger på en dag