- Jeg ble gruppevoldtatt i to døgn

Den tidligere «EastEnders»-stjernen Danniella Westbrook med sjokkerende avsløring.

ÅPENHJERTIG: Den britiske skuespilleren Danniella Westbrook avslører nå, omtrent 20 år etter dne dramatiske hendelsen, hvordan hun ble kidnappet og voldtatt av tre doplangere hun skyldte penger. «EastEnders»-stjernen slet med alvorlig kokainmisbruk  Foto: Stella Pictures
ÅPENHJERTIG: Den britiske skuespilleren Danniella Westbrook avslører nå, omtrent 20 år etter dne dramatiske hendelsen, hvordan hun ble kidnappet og voldtatt av tre doplangere hun skyldte penger. «EastEnders»-stjernen slet med alvorlig kokainmisbruk Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Danniella Westbrook (39) har tidligere snakket ut om sin alvorlige kokainavhengighet på 1990-tallet, som førte til at hun måtte slutte i TV-serien «EastEnders».

Nå avslører hun at kokainavhengigheten også førte til at hun ble kidnappet og voldtatt gjentatte ganger, da hun ikke klarte å betale de omtrent 50.000 kronene hun skyldte doplangerne sine.

- Alle voldtok meg, de gjorde det på omgang, uttaler Westbrook ifølge DailyMail.

Mennene skal ha dukket opp hjemme hos skuespilleren for å kreve inn pengene, men da det ble klart at hun ikke kunne gjøre opp for seg, ble hun kidnappet og tatt med til en leilighet i nærheten. Det er Daily Star Sunday som skriver om den dramatiske hendelsen.

39-åringen forteller overfor avisen at hun først ble gitt alkohol og stoff i tolv timer i strekk, før mennene begynte å forgripe seg på henne.

- Jeg vet at alle tre gjorde forskjellige ting, gjentatte ganger. Alle tvang seg på meg. For dem var det en todagers sex- og rus-kule. For meg var det som en dom på livstid, sier Westbrook, som forteller at hun var så ruset på stoff og alkohol at hun ikke klarte å unnslippe.
 
- Hver gang bare lå jeg der og lot dem holde på. Jeg prøvde å stenge det ute, prøvde å besvime. Det var ikke noe poeng i å gjøre motstand, ikke mot tre stykker, fortsetter hun.

Etter to døgn ble hun kastet hjelpeløs ut på gaten. Hun var for redd til å fortelle noen om de grove overgrepene, og holdt det hele hemmelig inntil svært nylig. Den da unge TV-stjernen trodde hun selv var skyld i hendelsen på grunn av kokainavhengigheten, som hun anslår har kostet henne omtrent 2,5 millioner kroner i løpet av årene.

Selv ikke politiet ble gjort oppmerksomme på de brutale forbrytelsene skuespilleren ble utsatt for. Heldigvis smittet ikke overgriperne henne med HIV eller andre seksuelt overførbare sykdommer, men psykisk sliter hun fortsatt med de grusomme minnene.

Westbrooks familie fikk vite om overgrepene tidligere i år, i forkant av lanseringen av 39-åringens avslørende bok «Faith, Hope And Clarity» forrige uke. I dag er Danniella Westbrook edru og nyfrelst kristen.

LES OGSÅ: - Jeg tok kokain mens jeg fødte