- Jeg ble grovt utnyttet av TV3

«Jeg så ingen grunn til å leve,» sier Victoria Norrman om tiden etter «Paradise Hotel».

TÅREVÅTT: Victoria Norrman vakte mye følelser både hos andre deltakere, tv-seerne og seg selv under fjorårets Paradise Hotel. Tiden etter har vært tøff for henne.
TÅREVÅTT: Victoria Norrman vakte mye følelser både hos andre deltakere, tv-seerne og seg selv under fjorårets Paradise Hotel. Tiden etter har vært tøff for henne. Vis mer
SEHER.NO: Victoria Norrman fikk stempel som «riksbitch» og manipulator under fjorårets «Paradise Hotel». Etter at programmet gikk av luften har hun hatt det svært tøft.

- Grunnen til at jeg var med var fordi jeg var desperat etter et eventyr. Jeg var ikke ved mine fulle fem. Jeg var veldig sårbar, og hadde aldri blitt med på noe sånt ellers. Min rolle i programmet skapte store reaksjoner, og det hatet som rettet seg mot meg kom som et sjokk, sier Victoria Norrman nå til VG.

- Det kom veldig mye negativt ut av deltakelsen min i «Paradise Hotel». Jeg ble rett og slett grovt utnyttet av TV3, hevder Norrman overfor VG.

I intervjuet forteller hun at hun etter deltakelsen i det populære programmet slet med depresjoner, og hun uttaler at: «jeg så ingen grunn til å leve».

Hun fant imidlertid redningen i misjonskirken, og skal nå ha funnet frelse i Gud ifølge VG.

TV3s pressekontakt for «Paradise Hotel», Øyvind Skovli, deler ikke Normans opplevelse av at hun ble utnyttet av TV-kanalen.

- Vi synes selvfølgelig det er leit om Victoria føler seg feil fremstilt, men jeg vil samtidig avvise påstander om at vi forsøke å utnytte noen, sier Skovli til VG.


Skiensjenta har også tidligere uttalt til Seher.no at hun følte seg feil framstilt i serien.

- Jeg har blitt fremstilt helt sykt. Det jeg sa om at jeg skulle manipulere, sa jeg før jeg kom inn. Og med én gang jeg kom inn og traff alle menneskene og så hvordan det lå an, valgte jeg å forandre innstilling. Men jeg har blitt tvunget til å ta en rekke skikkelig kjipe valg, og det er produksjonen som har satt meg i sånne situasjoner. Så jeg har blitt ganske irritert over det, men sånn er det bare, sa hun til Seher.no i mai i fjor.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tårene kommer når jeg ser det igjen