Victoria Beckham:

- Jeg ble fysisk og psykisk mobbet

Skoleårene bringer tilbake såre minner for Victoria Beckham.

LYKKELIGE SAMMEN: I 20 år har Victoria og David Beckham vært gift. Her er de sammen under årets GQ Men of the Year Awards i april. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE SAMMEN: I 20 år har Victoria og David Beckham vært gift. Her er de sammen under årets GQ Men of the Year Awards i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (45) har et liv mange bare kan drømme om. Hun er mor til Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) og Harper (8), gift med fotball-kjekkasen David Beckham (44) og - etter først å ha blitt verdenskjent popstjerne gjennom «Spice Girls» - har hun også bygget seg opp en imponerende karriere som designer.

Men livet har ikke alltid vært like lett for den talentfulle forretningskvinnen.

Dette avslører hun selv i et nytt intervju med motemagasinet Glamour.

- Jeg ble mobbet masse på skolen, både fysisk og psykisk, forteller hun til bladet, ifølge Contact Music, og legger til:

- Så jeg bruker mine egne erfaringer når jeg snakker med Harper om dette, om hvordan jenter burde være snille med hverandre.

«Det var fryktelig»

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen har også tidligere åpnet opp om de tøffe årene i oppveksten.

- Ungdomsskolen var et helvete. Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet på meg. Jeg bare stod der, helt alene, for jeg hadde ingen venner.

- Folk pleide å dytte meg rundt og si at de skulle banke meg opp, delte hun ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer