Victoria Beckham:

- Jeg ble fysisk og psykisk mobbet

Skoleårene bringer tilbake såre minner for Victoria Beckham.

LYKKELIGE SAMMEN: I 20 år har Victoria og David Beckham vært gift. Her er de sammen under årets GQ Men of the Year Awards i april. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE SAMMEN: I 20 år har Victoria og David Beckham vært gift. Her er de sammen under årets GQ Men of the Year Awards i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Beckham (45) har et liv mange bare kan drømme om. Hun er mor til Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) og Harper (8), gift med fotball-kjekkasen David Beckham (44) og - etter først å ha blitt verdenskjent popstjerne gjennom «Spice Girls» - har hun også bygget seg opp en imponerende karriere som designer.

Men livet har ikke alltid vært like lett for den talentfulle forretningskvinnen.

Dette avslører hun selv i et nytt intervju med motemagasinet Glamour.

- Jeg ble mobbet masse på skolen, både fysisk og psykisk, forteller hun til bladet, ifølge Contact Music, og legger til:

- Så jeg bruker mine egne erfaringer når jeg snakker med Harper om dette, om hvordan jenter burde være snille med hverandre.

«Det var fryktelig»

Den tidligere «Spice Girls»-stjernen har også tidligere åpnet opp om de tøffe årene i oppveksten.

- Ungdomsskolen var et helvete. Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet på meg. Jeg bare stod der, helt alene, for jeg hadde ingen venner.

- Folk pleide å dytte meg rundt og si at de skulle banke meg opp, delte hun ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Victoria fortalte videre at hun tror hun ble utpekt som mobbeoffer i ung alder på grunn av utseende sitt.

- Jeg var en tynn liten åtteåring med hult fjes og musefletter. Og jeg hadde et så stort mellomrom mellom tennene at jeg fikk plass til en ert. Det var fryktelig. Jeg passet ikke inn.

Likevel takket hun mobberne. De vonde årene gjorde nemlig at 45-åringen jobbet ekstra hardt for å nå målene sine.

- Det ga meg veldig tykk hud, innrømmet hun, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kjøpte verdens dyreste leilighet

Og firebarnsmoren har garantert fått sin hevn ovenfor bøllene i dag.

Hun og David har nemlig tjent seg søkkrike på sine karrierer som henholdsvis fotballspiller og klesdesigner. Og duoen elsker å skjemme hverandre bort med svindyre gaver i form av gull, hus og luksusbiler.

I fjor fortalte den tidligere fotballproffen at de med årene har blitt nødt til å begrense luksusgavene til hverandre fordi barna står i sentrum.

- Vi pleide å være veldig ekstravagante med ting vi kjøpte til hverandre. Men nå må vi åpenbart snu på krona, fordi vi har så mange barn, sa superstjernen - muligens med en spøkefull tone i et intervju med ES Magazine, ifølge The Standard.

Saken fortsetter nedenfor.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Sist måned skal likevel ekteparet ha punget ut svimlende 387 millioner kroner for en luksuriøs takleilighet i Miami.

Ifølge den spanske avisen Marca er leiligheten den dyreste i verden, skriver The Sun.

Det er ikke hvilken som helst leilighet Beckham-paret har gått til innkjøp av. Den befinner seg nemlig på en av Miamis mest spektakulære eiendommer - en eksklusiv, nybygget skyskraper som går under navnet Scorpion.

Bygningen er designet av arkitekten Zaha Hadid, og inneholder alt man måtte ønske for en svært behagelig hverdag - som et basseng på taket, spa, juicebar og frisørsalong, samt et treningssenter. Bygningen, som sto ferdig i forrige måned, har også en egen landingsplass for helikopter.

TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix
TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den enorme bygningen går over 62 etasjer og er over 200 meter høy - med havutsikt og store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. At man må ha en god inntekt for å kunne bosette seg der, er det ingen tvil om.

Ifølge The Sun starter leilighetsprisene på 53 millioner norske kroner og går helt opp til drøye 430 millioner kroner.

Stjerneparet har lenge vært på utkikk etter en ny bolig i storbyen, ettersom David Beckham kommer til å tilbringe store deler av tiden der med den nye fotballklubben sin, Inter Miami. Det var i februar i fjor det ble kjent at 44-åringen hadde fått tillatelse av det amerikanske fotballforbundet til å starte opp sitt eget fotballag i Miami, i Florida.

Under en pressekonferanse fortalte Beckham at han hadde familiens fulle støtte, og at kona samt deres fire barn skal besøke ham så ofte det lar seg gjøre. Fotballklubben gjør for øvrig sin store debut i 2020.

LES OGSÅ: Jessica Simpson røper vill forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer