- Jeg ble fortalt at jeg var stygg hver dag

Hollywood-stjernen Jessica Chastain slet med selvbildet etter at hun ble mobbet gjennom hele skoletiden.

VAR MOBBEOFFER: Den vakre rødtoppen Jessica Chastain hadde det vanskelig på skolen. Heldigvis fant hun etterhvert trøst i teater og skuespill. Foto: imago/Future Image/ All Over Press
VAR MOBBEOFFER: Den vakre rødtoppen Jessica Chastain hadde det vanskelig på skolen. Heldigvis fant hun etterhvert trøst i teater og skuespill. Foto: imago/Future Image/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den talentfulle skuespilleren Jessica Chastain (37) har vunnet en rekke priser for sine presentasjoner på lerretet.

I 2012 kåret Time magazine henne som «En av verdens 100 mest innflytelsesrike personer».

Og etter sin fantastiske opptreden i filmen «Zero Dark Thirty», som hun fikk en Oscar-nominasjon for i fjor, ble hun beskrevet som «En av de beste skuespillerne i sin generasjon».

Men for Chastain har det vært en lang og kronglete vei for å komme dit hun er i dag.

Ble trakassert

I oppveksten ble hun nemlig grovt trakassert av klassekameratene på skolen.

- Jeg blomstret sent. Jeg hadde veldig, veldig kort rødt hår og masse fregner, forteller hun i et intervju med Glamour magazine, ifølge Daily Mail.

- Takk gud for at det ikke fantes internett den gang for jeg ble fortalt at jeg var stygg hver eneste dag. Og at ingen ville være venn med meg. De sa de styggeste ting, legger hun til.

Skuespill ble redningen

37-åringen synes det er forferdelig å tenke på hva små gutter og jenter i dag må gå gjennom både på skolen og i sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer