<strong>LYKKELIG SOM MOR:</strong> Skuespiller Susan Sarandon hørte ikke på rådet fra regissøren som mente hun aldri burde få barn. Hun har i dag tre barn. Her er hun sammen med sønnen Miles, som jobber under navnet DJ Smiles.  Foto: All over press
LYKKELIG SOM MOR: Skuespiller Susan Sarandon hørte ikke på rådet fra regissøren som mente hun aldri burde få barn. Hun har i dag tre barn. Her er hun sammen med sønnen Miles, som jobber under navnet DJ Smiles. Foto: All over press Vis mer

- Jeg ble fortalt at jeg aldri burde bli mamma

Regissøren mente det ville ødelegge Susan Sarandons sensuelle utstråling.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Susan Sarandon (65) er en av Hollywoods mest respekterte og erfarne skuespillere, men da hun begynte i bransjen fikk hun mange råd om hvordan hun skulle lykkes. Et av de mest kontroversielle rådene fikk hun av regissør John Cassavetes som jobbet med henne på filmen «Tempest».

- Han fortalte meg at jeg aldri burde bli mamma fordi jeg ikke ville være sensuell lenger. Jeg tror jeg lo da han sa det, sier hun til nettstedet Female First.

Sarandon klarte seg bra, til tross for at hun ikke hørte på regissørens innspill. Hun er i dag stolt mor til sine tre barn Eva (27), Jack (22) og Miles (19).

Skuespilleren tror kvinneidealet har forandret seg siden den gangen og at moderne menn foretrekker sterke kvinner.

- Jeg tror det er mange menn som liker sterke kvinner. Kanskje fordi vi har oppdratt sønner med ulike forventninger, og jeg føler vi burde krediteres for det.

Sarandon er best kjent for rollene i «Thelma & Louise» og «Dead Man Walking», og innrømmer at hun lett kunne falt for filmbyens mange fristelser.

- Jeg har opplevd mange skuffelser. Det er vanskelig å være i denne bransjen uten å bli alkoholiker, rusmisbruker eller en bitter gammel dame, har hun sagt til magasinet People.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen visste at hun kjempet mot kreften  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer