- Jeg ble ført vekk fra min egen kropp

«Hotel Cæsar»-Jannecke fikk nærkontakt med det overnaturlige.

MEDITASJON: Jannecke Øinæs sier til Seoghør.no at det var gjennom meditasjon at hun opplevde at hun ble ført vekk fra sin egen kropp og over i en ny dimensjon.  Foto: Stella Pictures
MEDITASJON: Jannecke Øinæs sier til Seoghør.no at det var gjennom meditasjon at hun opplevde at hun ble ført vekk fra sin egen kropp og over i en ny dimensjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jannecke Øinæs (32) har alltid vært nysgjerrig på det overnaturlige og har hele livet vært på jakt etter svar på overnaturlige fenomener.

Nå mener hun å ha funnet beviset på at det finnes en annen eksistens enn den vi lever i.

- Det skjedde mens jeg mediterte. Jeg opplevde at jeg ble ført vekk fra min egen kropp og over i en ny dimensjon. Endelig fikk jeg beviset jeg har lett etter. Det finnes en annen eksistens, forteller Jannecke til Seoghør.no.

Hun ønsker å dele erfaringen sin med andre og har laget sin egen nettside der hun intervjuer andre som tenker utenfor den vanlig naturvitenskapelige boksen.

- Jeg snakker med mennesker som tror på at det finnes noe mer der ute. Folk som forsker på ufoer, driver med healing, hopper av karrieren for å følge hjertet og så videre. Ved å dele disse samtalene, ønsker jeg å inspirere andre til å finne sin indre kraft og vishet. Jeg vil bidra til at vi kan se verden i et bredere perspektiv, sier hun videre.

Hittil har rundt 80 000 sett videoene. Det viser at det er flere enn meg som er opptatt av dette, sier skuespilleren.

Jannecke har en bachelorgrad i metafysikk fra University of Metaphysical Sciences (UMS). Hun har også bodd på et Ashram i India, der hun praktiserte og utforsket meditasjon og mindfullness. For tiden utdanner hun seg til å bli lærer ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

- Jeg har ingen planer om å jobbe som lærer, men vil bruke utdannelsen til å jobbe med det jeg elsker. Nemlig å inspirere andre.

LES OGSÅ: Margaret Berger er ikke helt singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer