- Jeg ble forført av en fenomenalt vakker dame

Nå lar ikke Christian Bale seg lokke av Hollywoods mange fristelser.

LYKKELIGE: Christian Bale sier til VG at familien er livsnødvendig for ham hvis han skal klare å jobbe med film i Hollywood. Her avbildet sammen på «American Hustle»-premieren i New York i desember. Foto: REX/Henry Lamb/Photowire/BEI/All Over Press
LYKKELIGE: Christian Bale sier til VG at familien er livsnødvendig for ham hvis han skal klare å jobbe med film i Hollywood. Her avbildet sammen på «American Hustle»-premieren i New York i desember. Foto: REX/Henry Lamb/Photowire/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den walisiske skuespilleren kan vinne Oscar for hovedrolleinnsatsen i «American Hustle» natt til mandag, men Christian Bale (40) lar seg ikke blinde av gjeve filmpriser og andre fristelser. Det sier han til VG.

«Batman»-stjernen, som er gift med amerikansk-serbiske Sandra «Sibi» Blazic (43), bruker nemlig familien sin til å holde seg på jorda.

- Jeg kunne ikke hatt dette yrket uten familien. Det ville vært meningsløst. Du ser ofte i denne businessen at folk blir så opptatt av all viraken at familien går i stykker, men jeg mister dem aldri av syne. Ikke bare det at jeg ønsker å ha dem. Jeg trenger dem, understreker han overfor avisen.

Saken fortsetter under bildet.

Og da «The Fighter»-skuespilleren møtte sin kommende kone i år 2000, var det heller ikke tvil om at han trengte henne.

Blazic jobbet da som assistent for skuespiller Winona Ryder (42) - som spilte mot Bale i «Little Women» i 1994.

- Jeg ble forført av en fenomenalt vakker dame med så mye dybde at dette er for resten av livet, erklærer Bale overfor VG.

Knappe tre måneder etter at de møttes for første gang, giftet Bale og Blazic seg i Las Vegas, der de ble viet av en Elvis-imitator. Sammen har paret datteren Emmeline (8).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer