- Jeg ble forelsket under finaleuken

Men kjærligheten varte ikke for «Top Model»-coachen.

TV-FJES: Storm Pedersen er coach i årets Top Model. Her er han sammen med deltagerne Darja Barannik og Eilin Victoria Thulin Hagstrøm. Foto: Stella Pictures
TV-FJES: Storm Pedersen er coach i årets Top Model. Her er han sammen med deltagerne Darja Barannik og Eilin Victoria Thulin Hagstrøm. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Stylisten Storm Pedersen skapte overskrifter da han allerede i første episode av årets «Top Model» tvang flere av deltagerne til å klippe håret.

I de kommende episodene vil seerne få sjanse til å bli enda mer kjent med stylisten i TV3-serien.

Pedersen var sammen med designeren Victor de Souza i halvannet år, noe som var grunnen til at han flyttet til selveste New York. I fjor ble det derimot slutt.

I et nytt intervju med bladet Det Nye forteller stylisten at han ble forelsket under årets sesong av «Top Model».

- Jeg ble forelsket under finaleuken av «Top Model». Dessverre varte det ikke. Det er alt jeg kan si, forteller han til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tvunget til å klippe håret - røk rett ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer