MÅ SLANKE SEG: Scott Disick  vil at kjæresten Kourtney Kardashian skal komme seg ned på normalvekten igjen.  Foto: PLANET PHOTOS
MÅ SLANKE SEG: Scott Disick vil at kjæresten Kourtney Kardashian skal komme seg ned på normalvekten igjen. Foto: PLANET PHOTOSVis mer

- Jeg ble forelsket i deg da du var smal

Scott Disick mener TV-stjernen veier for mye, og prioriterer barna fremfor å gå ned i vekt.

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Kourtney and Kim Take Miami», som ble sendt på amerikansk TV, kritiserer Scott Disick (29), Kourtney Kardashians (33) kjæreste, henne for å tenke for mye på barna fremfor å få slanket vekk de overflødige babykiloene, skriver RadarOnline.

For åtte måneder siden fødte brunetten parets andre barn, en datter som har fått navnet Penelope. Men til tross for at hun faktisk har gått ned 20 kilo etter fødselen, er Disick fremdeles ikke fornøyd.

- Hun burde veie rundt 42 kilo. Det var da jeg ble forelsket i henne. Da hun var smal. Hun har aldri veid så mye som hun gjør nå. Ved forrige fødsel, gikk hun i alle fall raskt ned. Nå virker det som om hun ikke bryr seg, men bare tenker på barna, forteller han foran TV-kameraene.

Tobarnsmoren synes det tøft å høre på kjærestens meninger, og forteller gråtkvalt at det er mye vanskeligere å gå ned i vekt den her gangen, enn det det var med Mason (3).

Ifølge nettstedet ser det riktignok ut til at Disick kommer til fornuft, når han skjønner hvor opprørt og lei seg kjæresten blir:

- Jeg er lei meg, kjære. Du er en veldig pen dame, med gode proposjoner og et søtt lite ansikt. Jeg elsker deg.

Kourtneys søster Kim Kardashian (32) venter som kjent barn med kjæresten Kanye West (35), og til tross for at Kim allerede har gått opp en del svangersskapskilo, og har problemer med å finne klær som passer, ser det ikke ut til at den verdensberømte rapperen bryr seg nevneverdig om det.

LES OGSÅ: - Her er min nyfødte datter!