«Farmen kjendis»:

- Jeg ble forbannet

Det var flere som var inne på tanken om å trekke seg da krangelen brøt ut.

DRAMATISK: Aleksander Sæterstøl syntes krangelen var unødvendig å ta midt på natten. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2
DRAMATISK: Aleksander Sæterstøl syntes krangelen var unødvendig å ta midt på natten. Foto: Anton Soggiu / Strix / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har ikke vært mangel på dramatikk under årets «Farmen kjendis»-sesong. Allerede i løpet av den første uken trakk TV-personlighet Lina Adampour (36) seg etter en krangel med Ørnulf Høyer (66).

Årsaken til at Adampour valgte å trekke seg var fordi Høyer, ifølge henne, uttalte et rasistisk ord. Høyer selv har avvist å ha brukt ordet.

- Ganske unødvendig

Det var imidlertid ikke bare Høyer og Adampour som ble påvirket av krangelen.

TV-personlighet Aleksander Sæterstøl (27) vurderte nemlig også å trekke seg under den opphetede diskusjonen. Det skriver TV 2.

SKJELLSORD: Lina Adampour forlot «Farmen kjendis» etter rasismekrangel med Ørnulf Høyer. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & manus: Klaus Fjellro Vis mer

Sæterstøl forteller TV 2, sammen med «Farmen kjendis»-kollega og skuespiller Aslak Maurstad (30), at dramatikken fant sted midt på natten - da de skulle sove. De to deltakerne anslår at klokken var mellom to og halv fire på natten.

27-åringen forteller at Høyer og Adampour «kom brølende inn døren» da de skulle legge seg.

- Vi var dautrøtte hele gjengen, så det husker jeg var ganske unødvendig. Jævlig irriterende. Jeg ble forbannet, egentlig, sier Seterstøl til TV 2.

Mens dramatikken foregikk bestemte han seg for å ta en prat med produksjonen.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

- Jeg sa til produsenten: «Hvis de ikke gir seg nå, stikker jeg. Da kan du bare kjøre meg på hotellet, for jeg gidder ikke være her når det skal være sånn her. Jeg skal sove».

Ifølge Maurstad var ikke Sæterstøl den eneste som var inne på den tanken.

Ble klippet ned

Den intense praten mellom Høyer og Adampour på utsiden av huset varte - på TV - i drøyt to og et halvt minutt. I virkeligheten var det mye lenger.

- I tiden før Ørnulf skulle velge førstekjempe gikk han rundt til alle for å sanke informasjon fra alle om hvem vi syntes at han skulle velge. Sent på kvelden gikk han og snakket direkte med Lina. Vi hørte at de kranglet der ute i en samtale som jeg tror varte i en time, har deltaker Marit Andreassen (56) tidligere uttalt til Se og Hør.

NYTT: «Farmen Kjendis» og «Torpet» er godt i gang, og forrige uke skjedde noe som aldri før har skjedd i programmet. Video: Tv 2 Vis mer

Senere i episoden fikk TV-seerne se at flere deltakere ble involvert i en voldsom diskusjon på kjøkkenet. Etter hva Se og Hør har fått opplyst var denne diskusjonen mye mer brennbar og dramatisk enn hva det ble fremstilt som på skjermen.

LES OGSÅ: Røper hemmelig «Farmen»-plan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer